PREHRANA

Kako glumica Sienna Miller održava liniju?

Fitness i dijetni trikovi poznate glumice
sienna miller
G
lumica Sienna Miller poznata je po vitkoj liniji i izrazito tankom struku. Iako priznaje da mrzi teretanu, ipak vježba nekoliko puta tjedno i pazi kako se hrani, a ponekad je, priznaje, i na restriktivnim dijetama.

Lijepa glumica trenutno promovira svoj novi film Live by Night pa nam je ponovno zapela za oko svojom vitkom linijom. Glumica se i inače zdravo hrani, ali kada se treba dovesti u formu za neku ulogu onda je na celulit dijeti koja propisuje izrazito male porcije i organske namirnice. Jede šest malih obroka dnevno, a ključno je da za večeru jede samo salatu te da tijekom cijele dijete ne konzumira alkohol.  

sienna miller
Kaže da zaista pazi što jede jer priznaje da jako voli jesti i brzo bi se udebljala kada bi jela koliko želi. Njeno omiljeno jelo su spaghetti bolognese koje priprema njena mama, ali si ih priušti samo povremeno. Priznaje da uvijek kalkulira pa tako na primjer umjesto vina pije votku jer ima manje kalorija. Sienna ima točno propisanu količinu kalorija koju dnevno smije unijeti i po tome se ravna kod svakog obroka. Njena prehrana najviše uključuje voće, nemasno meso, orašaste plodove, sjemenke i zeleno lisnato povrće. 

sienna miller
Sienna priznaje kako ne voli teretanu, ali obožava jogu jer je njena majka otvorila jednu od prvih škola joge u Londonu. Za jogu ima osobnog trenera i prakticira je od tri do četiri puta tjedno. Na treninzima se fokusira na oblikovanje trbuha, bokova i bedara. Kaže kako joj je to idealna aktivnost jer osim što joj oblikuje tijelo, učinkovita je i za opuštanje.

sienna miller
Iako ne voli teretanu, ipak u nju odlazi jedan do dva puta tjedno te uz teretanu i jogu te s osobnim trenerom vježba power-walking i joggira oko parka blizu svog stana. Sienna kaže kako misli da za lijepo tijelo nije potrebna zdrava prehrana i vježbanje nego zdrav pogled na svijet koji te iznutra čini ljepšom. Ne znamo baš vjerujemo li joj jer s obzirom na to koliko vježba, nije čudno da ima takvo tijelo. 

T.K.
Foto: elle.com
Objavljeno: 18.12.2016. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p