PREHRANA

Kako Bojana Gregorić Vejzović održava vitku liniju?

Fitness i dijetni trikovi Bojane Gregorić Vejzović
bojana gregorić
G
lumica Bojana Gregorić bivša je balerina te je, osim po svojim glumačkim ulogama, prepoznatljiva i po vitkoj liniji. Zanimalo nas je kako je održava i iznenadila nas je svojim odgovorima. Bojana je jedna od onih sretnica koje kampanjski vježbaju tek na proljeće, a o prehrani uopće ne vodi računa jer genetski nije sklona debljanju.

"Moram priznati da sam kampanjac po pitanju vježbanja, ma lažem beskrajno sam lijena. Teretane se primim ozbiljno tek pred proljeće. Tada se trudim ići tri puta tjedno kako bi sav trud ipak imao smisla", rekla nam je Bojana.

bojana gregorić
Iako voli modu, u teretani ne vodi pretjerano računa o tome što je u trendu nego vježba u onome u čemu se osjeća ugodno i nesputano. Kaže kako ne voli kratke topove pa nosi majice koje su najčešće s dugim rukavima. Od donjih dijelova, najviše nosi obične duge tajice, a važno joj je jedino da ima kvalitetne i udobne tenisice.

"Moja trenerica je srčana Slavonka kod koje ne postoji 'ne mogu' ili 'nije mi to draga vježba' pa nemam izbora birati one koje volim, ali vježbanje se uvijek isplati i trud se uvijek ocrtava na nama. Koliko smo ustrajni toliko su i rezultati dobri, a uvijek nakon svakog treninga osjećam ponos i zadovoljstvo", rekla je Bojana.

bojana gregorić
Priznala je da i ona ima dane kada se za neodlazak u teretanu izvlači na obaveze, djecu ili na umor, ali otkada njen suprug Enes posljednje dvije godine provodi u teretani tri dana u tjednu, kaže kako je stekla neumoljivog goniča. Najšokantnije priznanje ovog razgovora definitivno je činjenica da Bojana ne mora voditi računa o tome što niti koliko jede. Objasnila je kako su svi njeni Gregorići prije naginjali suhonjavom nego punijem izgledu, a mi joj zaista zavidimo!

Tanja Konjevod
Foto: Hrvoje Serdar
Objavljeno: 12.03.2017. u 10:43

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p