PREHRANA

Kako Olivia Palermo održava vitku liniju?

Fitness i dijetni trikovi lijepe Olivije
olivia palermo
T
rendseterica Olivia Palermo zaista ima besprijekornu liniju za koju kaže da je zaslužna organska prehrana i bikram joga. Doznajte njene ostale tajne uz koje ostaje fit i vitka.

Olivia i njen suprug Johannes Huebl kažu kako se hrane jako zdravo te najčešće jedu organsku hranu bogatu cjelovitim žitaricama. Priznaje da nikada nije na striktnoj dijeti, ali slijedi principe zdrave prehrane. Najviše konzumira kvalitetne namirnice poput sushija, ribe i morskih plodova, a obroke obogati s puno povrća i voća kao desert. Olivia kaže kako su joj ugljikohidrati najveći porok koji si povremeno priušti, ali najčešće jede pametne namirnice koje rade za nju, a ne protiv nje te joj daju energiju umjesto da je oduzimaju za razgradnju. 

olivia palermo
Slatko također voli, ali jede ga samo u iznimnim prigodama. S obzirom na to da najčešće kupuje organske namirnice, kaže kako im ne želi uništavati dragocjene nutrijente pa se trudi da ih minimalno termički obradi. U principu najviše jede morske plodove koje kuha samo na pari i koji joj daju velike količine omega-3 masnih kiselina. Uz to jede sirovo povrće, a najdraži snack između glavnih obroka su joj organske žitne pločice ili orašasti plodovi. 

olivia palermo

Ujutro za doručak popije smoothie od organskog voća i povrća. Za ručak Olivia najviše voli jesti salatu bez glutena i povrtnu juhu, a poslije kao desert pojede svježe organsko voće. Kao međuobrok trendseterica poseže za pudingom od svježeg  voća dok za večeru jede ribu s povrćem. 

S obzirom na vrlo gust poslovni raspored, Olivia kaže kako često nema vremena za trening, ali je priznala da je ovisnica o bikram jogi. To je joga koja se prakticira na 38 stupnjeva i uz 40% vlage u zraku. Na taj način tijelo se jako znoji i tako rješava i čisti od toksina. Olivia kaže da joj jako odgovara takav način vježbanja jer se sve radi s vlastitom težinom tijela, a kasnije se osjeća preporođeno. Tvrdi kako joj bikram joga čisti tijelo, kožu i um. Osim joge, trendseterica voli vježbati i kardio vježbe pa često odlazi na satove tenisa i tako dodatno oblikuje svoje tijelo. Očito Olivia ima odlične gene ako uz malo joge i tenisa ima takvo savršeno tijelo!

olivia palermo
T.K.
Foto: elle.com

Objavljeno: 27.11.2016. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p