PREHRANA

Kako seksi Shakira održava vitkost?

Fitness i dijetni trikovi lijepe pjevačice

shakira
U
sudili bismo se reći kako je Shakira vlasnica najseksi tijela u pjevačkoj industriji, od isklesanih trbušnjaka do savršeno oblikovane stražnjice. Kako bi održala takvu fit liniju jede puno manjih obroka i trenira različite vrste vježbi čak pet do šest puta tjedno.

Lijepa pjevačica priznaje kako se hrani zdravo i trudi se ne konzumirati procesirane namirnice. Fit liniju održava malim obrocima koji joj pomažu da nije gladna i omogućuju joj da joj razina energije uvijek bude na istoj razini, odnosno da ne osjeća da joj energija naglo padne. Shakira najčešće doručkuje integralni tost s avokadom i rajčicama i uz njega pije običnu crnu kavu bez šećera i mlijeka dok za ručak jede salatu s piletinom ili ribom. Kako Shakira voli svinjetinu, između obroka voli pojesti sušenu svinjetinu ili krastavce u kombinaciji s dinjom.

Za večeru najviše voli svinjski odrezak ili ribu sa šparogama, a nakon večere priušti si komadić tamne čokolade. Nakon obje trudnoće, lijepa pjevačica bila je na posebnom režimu prehrane koji je uključivao osam manjih obroka od 200 do 250 kalorija. Obroci su uključivali puno vlakana i proteina te su sadržavali kalcij i željezo. Ovakvim načinom prehrane unosila je dovoljno potrebnih nutrijenata, a istovremeno je gubila nakupljene kilograme.

shakira
Shakira je za vrijeme obje trudnoće vježbala Zumbu kako bi trošila suvišne kalorije, a priznala je kako ne bi mogla tolike mjeseci provesti bez vježbanja. S obzirom na to da obožava ples, Zumba joj je bila idealna aktivnost. Shakira inače trenira pet do šest puta tjedno, a osoba koja joj pomaže održavati vitku liniju je celebrity trenerica Anna Kaiser. Ona je osmislila program treninga visokog intenziteta koji se bazira na plesu.

shakira
Takav plesni trening Shakira odrađuje tri puta tjedno dok su dva dana u tjednu rezervirana za vježbe oblikovanja tijela. Između te dvije vrste treninga, lijepa pjevačica prakticira jogu i kombinira je s tenisom ili kickboxingom koji obožava za izbacivanje nakupljenog stresa. Poslije svakog treninga obavezno pije kokosovu vodu koja joj pomaže u organizam vratiti elektrolite potrošene na treningu. Shakira je jedna od rijetkih poznatih koja je priznala kako jede zaista zdravo i naporno trenira pa se više uopće ne čudimo kako ima tako savršeno oblikovano tijelo - trud se definitivno isplati!

T.K.
Foto: Shape.com, Elle.com

Objavljeno: 30.04.2017. u 10:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p