PREHRANA

Kako Zoe Kravitz odžava vitku liniju?

Fitness i dijetni trikovi glumice, modela i pjevačice
zoe kravitz
Z
oe Kravitz, model, glumica i pjevačica ima zaista predivno oblikovano i seksi tijelo, a kaže kako za to mora zahvaliti genima, ali i svojoj majci koja ju je od malena učila da se zdravo hrani.

Zoe je priznala kako ju je majka od djetinjstva učila zdravim prehrambenim navikama, a samo povremeno dozvoljavala bi joj fast food pa bi se Zoe morala iskradati i potajno jesti svoje omiljene cheeseburgere. Sada joj je zahvalna jer joj je to stvorilo naviku jedenja većinom zdravih namirnica.

zoe kravitz
Najčešće konzumira zeleno lisnato povrće, nemasne proteine, citruse, jogurt, rižu i račiće, a ako želi neku poslasticu, zasladi je javorovim sirupom. Od pića, najviše konzumira proteinske smoothieje i to najčešće zelene s puno povrća. Kaže kako nikada nije bila na nekom dijetnom režimu jer joj to uz zdrav način prehrane nije bilo potrebno. 

zoe kravitz
Zoe je za ulogu u filmu X-Men: First Class svoje tijelo morala dovesti do savršenstva jer znamo kako superjunaci imaju supertijelo. Priznala je kako je najviše morala ojačati jezgru jer je bilo puno scena u kojima je visjela samo na rukama. S obzirom na to da jezgra tijela stabilizira kralježnicu, Zoe je morala raditi vježbe rotacije, fleksije i istezanja te je priznala kako joj je bilo jako zabavno raditi s osobnim trenerom kojeg inače nema.
zoe kravitz
Iako je nakon spomenutog filma rekla kako joj je tijelo u najboljoj formi do tada i inače je tjelovježba važan dio njenog života. Osim što ide nekoliko puta tjedno u teretanu, vježba i balet za koji kaže da joj je najzabavniji oblik vježbanja pa na sate ove elegantne aktivnosti ide čak tri puta tjedno. U teretani najviše prakticira nekoliko različitih programa vježbanja, a najčešće to bude kružni trening koji uključuje čučnjeve, mrtvo dizanje te vježbe za dodatno oblikovanje mišića ruku. 

T.K.
Foto: Ocean Drive 
Objavljeno: 16.04.2017. u 09:23

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p