PREHRANA

Kate Hudson otkrila tajnu vitkosti

Poznata glumica izdala knjigu

Glumica Kate Hudson poznata je po svom fit tijelu i zdravom načinu života. 16. veljače izdala je knjigu Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body u kojoj otkriva svoje tajne o fitnessu, ljepoti i zdravom načinu života. 

"Nikada nije kasno za početi sa zdravim životom. Moja knjiga nije univerzalni vodič već daje savjete kako da svatko pronađe svoje zdrave navike koje su jedinstvene za njih", rekla je Kate.
  
 
U knjizi je Kate podijelila s čitateljima kako je u određenom periodu života shvatila što njeno tijelo treba i toga se držala te kaže kako sada više ne brine jede li zdravo jer joj želja za zdravom hranom dolazi sama. Cilj knjige je pružiti drugima savjete uz koje će se osjećati pozitivno i motivirano. U knjizi je otkrila i kako je usporila sa životnim tempom i počela vježbati i prakticirati meditaciju.

 
Jedan od glavnih trikove koje je otkrila je da apsolutno odbija priznati pojam dijete jer kaže da je nezdravo biti na dijeti određeni period i onda nastaviti s nezdravim navikama. Kaže kako je zdrava prehrana način života koji ne završava sa završetkom dijete. 
 
U knjizi je otkrila kako se pridržava pet manjih obroka dnevno i jede neprocesiranu biljnu hranu te priznaje kako joj dijeta nije potrebna. Ne voli okus mesa pa ga je potpuno izbacila. Priznaje je da joj je najteže bilo jesti kada ustane jer najčešće nije gladna, a pravilo je zdrave prehrane da je doručak najvažniji. "To mi je najteži dio, ali prisilim se jer doručak je najvažniji", rekla je Kate. 7
 Ako želi pojesti nešto nezdravo, Kate otkriva kako si jednom tjedno priušti nešto što voli. "Želim uživati i ponekad jesti nezdravo, a to savjetujem svima. Sve je u balansu, a ne u restrikcijama", savjetovala je u svojoj knjizi. 

 
Što se tiče vježbanja Kate savjetuje svima da se upišu u neki klub ili teretanu gdje ćete upoznati ljude koji će vas bodriti, a to će vam pomoći da budete ustrajni. Kate je otkrila da vježba četiri ili pet dana u tjednu od 30 do 60 minuta. Kombinira vježbe snage i kardio vježbe koje joj pomažu da održi vitko tijelo. 
  
T.F.
Foto: arhiva i Instagram 
Objavljeno: 21.02.2016. u 10:57

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p