PREHRANA

Ovu dijetu obožava Beyonce

Dijeta od 22 dana je zaludila svijet, no mi nismo oduševljeni
beyonce 
Žene diljem svijeta pitaju se kakvom režimu ishrane Beyonce duguje svoju fantastičnu liniju čak i nakon poroda, a sada znamo odgovor: radi se o dijeti koja traje 22 dana.

Tijekom ove dijete može se birati između nekoliko programa obroka od kojih neki imaju tek jedan, a neki tri obroka po danu. Beyonce je izjavila kako ona slijedi program koji koristi maksimalan broj obroka - njih tri. Kako lijepa pjevačica ne ostane gladna tijekom ove dijete s toliko malo hrane nije posve jasno, no upravo iz tog razloga cijeli ovaj program i traje tek 22 dana, i nije predviđen kao režim ishrane koji možemo slijediti dugoročno.
 
beyonceBeyoncein jelovnik

Ovaj plan prehrane košta više od 600 dolara, odnosno oko 4000 kuna što je nevjerojatno skup mjesečni jelovnik za jednu osobu. Svi potrebni obroci dostavljeni su vam jednom tjedno na kućnu adresu velikim hladnjačama. Jela su zamrznuta i treba ih samo odmrznuti, što značajno skraćuje vrijeme pripreme obroka, no istovremeno se i pitamo koliko je ta hrana, naspram one svježe spremljene, bogata nutrijentima. Zanimljivost ove dijete je i u tome da se radi o posve veganskoj prehrani koja najvjerojatnije neće zadovoljiti svačije nutritivne potrebe.
 
22daysDio jelovnika 22-dnevne dijete

Premda je ova dijeta možda i odgovorna za Beyonceinu vitku figuru, moramo priznati da nam se nikakvi oblici restriktivnog hranjenja ne čine suviše privlačni niti zdravi. Radi li se o precijenjenom i nutritivno upitnom trendu koji možda nikad ne bi bio popularan da ga ne reklamira Beyonce? Sasvim moguće.

J. S.
Foto: Instagram (Beyonce), The Coveteur

Objavljeno: 07.06.2015. u 10:58
Tagovi: Beyonce, dijeta

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p