PREHRANA

Što Instagram zvijezda Kayla jede svaki dan?

Jelovnik poznate trenerice

kayla itsines

Kayla Itsines je jedna od najpopularnijih trenerica s Instagrama i broji 5,7 milijuna pratitelja s kojima svaki dan dijeli svoju fitness rutinu i zdrave obroke. Doznali smo kako se Kayla svaki dan hrani kako bi ostala fit.

Trenerica se budi svaki dan u pet sati ujutro i odmah doručkuje. Najčešće jede šnitu integralnog tosta s kuhanim jajem. Nakon toga ide održati nekoliko treninga i kada se vrati jede drugi doručak koji se sastoji od dvije šnite integralnog tosta s jajem, avokadom, rajčicama i mladim špinatom. Kaže kako uvijek svoje klijente ohrabruje da se posvete kvalitetnom doručku koji je najvažniji obrok u danu.

kayla itsines

kayla itsines

Između poslova koje obavlja u uredu i popodnevnih treninga Kayla jede salatu s dozom proteina kao što su piletina ili tuna. Kaže kako voli salate za ručak jer su vrlo jednostavne za pripremiti kod kuće, a mogu se svuda ponijeti. Najviše voli salatu koju priprema sama od tune, krastavaca, paprike, metvice, bosiljka i luka. U salatu voli dodati zdrave ugljikohidrate, a najviše joj paše kvinoja. 

kayla itsines

kayla itsines

Dva sata poslije ručka Kayla jede voće kao snack. Najviše voli jesti mango jer je jako hranjiv, a odličnog okusa. Od svih obroka, Kayla najviše voli večeru jer se uvijek trudi da za nju jede raznoliku hranu. Najčešće jede neko malo masno meso, povrće i zdrave ugljikohidrate. Najviše voli pileći curry od povrća sa smeđom rižom ili pečenu govedinu s povrćem i kvinojom, a ljeti najviše voli losos s ljetnim povrćem na salatu. Dan završava velikom šalicom čaja od kamilice koji joj pomaže smiriti želudac nakon večere. S obzirom na odličan izgled tijela, isplatilo bi se početi jesti poput Kayle!

T.K.
Foto: Instagram

Objavljeno: 18.10.2016. u 15:08

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p