PREHRANA

Što jede Instagram fitness zvijezda?

Kaylin svakodnevni zdravi menu


Kayla Itsines Instagram je fitness zvijezda koju prati preko 4,6 milijuna ljudi, a na svom profilu svakodnevno sa svojim sljedbenicima dijeli svoje vježbe i prehrambene navike. 

Kad nije na putu zbog posla, vodi treninge već od 6 sati ujutro, tako da se uvijek probudi oko 5 sati i onda doručkuje. Najčešće su to jaja s integralnim tostom jer ujutro treba puno energije. Nakon treninga šeće svoja dva psa i uvijek nastoji da to bude barem sat vremena, kako bi ona, ali i psi uživali u prirodi.


doručak
 
Prije nego što se ode baviti uredskim poslovima, Kayla ruča i to najčešće bude proteinska salata s tunom, piletinom ili sirom. Salate su joj omiljen izbor, jer osim što su zdrave, lako se pripremaju i nose ako negdje žurite. U salatu najčešće stavlja krastavac, papriku, metvicu, bosiljak i luk te doda kvinoju kako bi unijela dobre ugljikohidrate koji će joj dati energije za cijeli dan. 

 ručak

Između ručka i večere Kayla jede međuobrok koji se najčešće sastoji od žitarica s jogurtom i svježim voćem ili samo od narezanog voća. Kaže kako joj vitamin C iz voća daje posebnu energiju koja je drži budnom cijeli dan i jača joj imunitet.

 međuobrok

Za večeru Kayla voli pojesti nešto što zaista voli pa često mijenja različite namirnice. Njena omiljena jela su zeleni pileći curry od povrća sa smeđom rižom, pečena govedina s povrćem i kvinojom ili losos sa salatom. Ponekad voli pojesti avokado narezan na kruh jer kaže da je ta kombinacija okusa posebno razveseli za kraj dana. Svaki dan Kayla završava izležavanjem na kauču uz šalicu čaja od kamilice.

 večera
T.F.
Foto: Instagram
Objavljeno: 06.03.2016. u 11:43

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p