PREHRANA

Što jedu sestre Kardashian/Jenner?

Kako izgleda plan prehrane poznatih sestara?
Što jedu sestre Kardashian/JennerKlan Kardashian/Jenner bez konkurencije ima najpopularnije sestre, a njihove svakodnevne živote prate milijuni na društvenim mrežama. Što vole nositi, koju kozmetiku koriste i što jedu – najčešće zanima njihove pratitelje. U nedavnom blog postu na svojoj stranici starija sestra Khloe Kardashian otkriva što popularne sestre jedu.

Khloe objašnjava kako sve sestre imaju različite preference prema hrani, stoga je svaki odlazak u restoran pravi izazov jer nije tako lako naći onaj koji zadovoljava sve njihove želje.

Kim Kardashian ima najstroži režim jer je nakon rođenja drugog djeteta htjela što prije stesati svoju liniju. Njena sestra ističe kako niti jedan dan ne bi mogla izdržati na njenoj dijeti koja je bazirana za Atkins planu prehrane. Kim je iz svoje prehrane izbacila sav šećer i ugljikohidrate, a tijekom dana jede meso i mliječne proizvode.

Što jedu sestre Kardashian/Jenner

Kendall Jenner navodno ima odličan metabolizam zbog kojeg može jesti i one zabranjene stvari, i to bez grižnje savjesti. It manekenka obožava hamburgere i pizze i čest je gost fast food restorana.

Kylie Jenner
je tipično tinejdžer kad je prehrana u pitanju, no ona prije svega pazi da je hrana koju unosi svježa i organska.

No, najviše odricanja je napravila Kourtney Kardashian koja jede samo organsku i bezglutensku hranu te u potpunosti izbjegava mliječne proizvode. Ako je vjerovati njenoj sestri Khloe, upravo Kourtney ima najviše discipline kad je prehrana u pitanju.

M.D.
Foto: Instagram
Objavljeno: 22.08.2016. u 14:54

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p