PREHRANA

Što radi Jessica Alba da ima tako savršeno tijelo?

Otkrivamo tajnu glumičina sexy tijela 

Jessica Alba glumica je koja je poznata po svojoj besprijekornoj liniji sa zdravim i sexy oblinama, a nekoliko puta je proglašavana i najsexy ženom svijeta u različitim časopisima. Odlično tijelo postiže bez provođenja klasične dijete, ali intenzivnim treniranjem.

Jessica smatra da čovjek treba jesti ono od čega se osjeća najbolje. Ne jede mnogo prerađene hrane, a nikad ne jede brzu hranu i izbacuje šećer. Većinom se drži svježe i organske hrane, koja se sastoji od mnogo povrća i voća. 

jessica alba

Voli sama raditi deserte 

Kada doručkuje, Jessica pripremi omlet od bjelanjaka ili svježi sir i breskvu ili neko drugo voće. Za ručak, pojede salatu, a za večeru to obično bude povrće i piletina ili riba. Za užinu Jessica će najčešće pojesti smrznuti jogurt ili sušeno voće, a izbjegava. Ipak, povremeno si priušti poslastice pa ih dopušta i svojim djevojčicama. Ako žele desert, onda ga starija kći i Jessica naprave i to dva do tri puta tjedno, a ostale dane dobiju voće i jabučni sok kao desert.

jessica alba
 

Fitness rutina 

Ipak, svoje fantastično tijelo Jessica Alba ne duguje samo pravilnoj prehrani. Glumica vježba najmanje sat vremena svakog dana. Priznaje da zapravo ne voli vježbanje i da zato ide na grupne sate kako bi se među drugim ljudima osjećala motiviranije. Ako u danu odvježba samo pola sata kaže da osjeća kao da ništa nije napravila pa napravi po seriju, sklekova, trbušnjaka, skokova, plankova i pozdrava suncu.

jessica alba 
Njezina uobičajena fitness rutina varira od pet do šest dana u tjednu, a vjerna je metodi vježbi 3-2-1 s potpisom Ramone Braganze, trenerice poznatih. Ključ ovih vježbi je u kombinaciji tri vježbe. Vježbe koje izvodi sastoje se od kardio treninga, trening snage i core vježbi, a najvažnije je da se stalno izmjenjuje između raznih vrsta aktivnosti i tako postiže najbolje rezultate i zavidnu liniju.

T.F.
Foto: GQ.uk
 
Objavljeno: 22.05.2016. u 01:07

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p