PREHRANA

Zdravi obrok koji izgleda kao da je ispao iz bajke!

Smoothie bowl u nebosko plavoj boji
aqua smoothie bowl
S
moothieji
više nisu rezervirani samo za lijepe čaše i šalice jer su u zdjelicama postali podloga za prava umjetnička djela. U moru smoothie bowlsa koji su okupirali Instagram za oko su nam zapeli oni u nebesko plavoj boji koji izgledaju kao da su stigli iz bajke!  

Trend zdrave hrane dosegao je novu razinu pa su sada najpopularnije namirnice one koje su i najfotogeničnije. Kraj prošle i početak ove godine svijet zdrave prehrane osvojio je vrlo fotogeničan matcha latte, a nakon matche, svojih pet minuta slave doživjela je i klorofilna voda pa zatim i tostovi s namazima poput jednoroga te blue algae latte. Glavni sastojak potonjeg je spirulina koja mu daje plavu boju, a zašto bi sve ostalo samo na fotogeničnom napitku? Spirulinu su dodali u smoothie i dobili aqua smoothie bowl koji zaista izgleda kao jelo sa stola morskih sirena.

aqua smoothie bowl
aqua smoothie bowl
Instagram feed preuzele su zdjelice s plavim smoothiejem i mnoštvom zdravih namirnica posloženih po površini. Spirulina, koja je ključna za atraktivan izgled zdjelica koje izgledaju poput mini umjetničkih djela, ustvari je alga koja sadrži velik broj nutrijenata, puna je antioksidanasa i djeluje protuupalno. Uz plavi smoothie zaista sve izgleda dobro pa možete na njega staviti zaista sve, od voća, do orašastih plodova ili sjemenki. Pustite mašti na volju i poigrajte se namirnicama jer što god odaberete uz plavi smoothie, imat ćete fotografiju koja će vam sigurno dovesti gomilu Instagram likeova.

aqua smoothie bowl
aqua smoothie bowl
aqua smoothie bowl
aqua smoothie bowl
T.K.
Foto: Instagram
Objavljeno: 24.04.2017. u 15:10

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p