VJEŽBANJE

5 najboljih besplatnih fitness aplikacija

Neka vaš pametni telefon bude vaš privatni trener
Najbolje besplatne aplikacije
M
obilni telefon već odavno je postao produžetak naše desne ruke. Služi nam za poslovnu i privatnu komunikaciju, za pronalazak novih recepata, za slušanje glazbe, pa i za gledanje serija i filmova. On može biti i odličan privatni trener!

Sve što trebate napraviti je skinuti dobru fitness aplikaciju koja će vaš trening učiniti učinkovitijim i pružiti vam potrebnu motivaciju. Donosimo pregled 5 najboljih besplatnih fitness aplikacija.

Nike+ Training Club

Aplikacija Nike+ Training Club kreira vaš vlastiti plan treninga koji će se, ovisno o vašem napretku, mijenjati i prilagođavati. Možete birati između 1.000 treninga, a uz to ćete dobiti i savjete stručnjaka za svaku vježbu. Uz sve to, ova aplikacija ima i run-tracker tako da možete pratiti i svoj napredak u trčanju.

Najbolje besplatne aplikacije

Fitstar by Fitbit

Proizvođač takozvanih fitness satova Fitbit kreirao je aplikaciju koja nudi personalizirane video treninge koji su raznoliki i nude razne opcije. Možete čak birati i između kraćih treninga za posebne dijelove tijela, što je odličan odabir ako tijekom tjedna nemate vremena za duge treninge.

Sworkit

Trening snage i izdržljivosti, stretching, pilates i joga na ovoj aplikaciji se mogu izvoditi bez potrebnih rekvizita. Uz to u svakom videu trener objašnjava pojedine vježbe i daje dodatne upute.

Najbolje besplatne aplikacije

Fitnet

Za ovu aplikaciju uistinu možemo reći kako je osobni trener među fitness aplikacijama. U bilo koje vrijeme kad imate slobodnog vremena, putem ove aplikacije možete vježbati uživo s osobnim trenerom te doznati korisne savjete.

Freeletics

Ovo je definitivno jedna od najpopularnijih aplikacija. Ako ste početnik u vježbanju, morate ipak biti oprezni s ovom aplikacijom. Naime, Freelectis treninzi sastoje se pretežito od high-intensity vježbi (HII) koje se kombiniraju s treningom snage i izdržljivosti. Tako brže trošite kalorije. Vježbe se maksimalno prilagođavaju vašoj fizičkoj spremnosti, stoga i nakon par tjedana/mjeseci treninga, ipak možete imati izazove.

M.D.
Foto: Instagram @niketraining
Objavljeno: 14.08.2017. u 09:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p