VJEŽBANJE

adidas Originals ima nove tenisice

Moderan spoj prošlosti i budućnosti
Pod geslom "Great alone, better together", stiže jedna od najuzbudljivijih tenisica iz adidas Originals obitelji. Radi se o P.O.D- S3.1, koje proizlaze iz bogate baštine sustava estetike i tehnologije ovoga brenda, a odlikuje ih trodimenzionalni dizajn potplata. 
 
Odvojeni dijelovi potplata tenisice prilagođeni su specifičnim zahtjevima svakog područja stopala. Jedinstveni "Point of Deflection System" daje siluetu kombinirajući podršku EVA u prednjem dijelu s udobnom Boost ™ jedinicom u peti, završenom s izdržljivim gumenim potplatom. Rezultat je profinjena evolucija dobro poznate Torsion ™ tehnologije koja je utkana u neke od najdražih silueta iz 90-ih godina prošlog stoljeća, omogućujući slobodno kretanje prednje strane stopala i pete. Klasična konstrukcija pletiva, ojačana strukturnim prekrivačima i oznakom od tri trake, daje istovremeno novi, ali prepoznatljivi dizajn adidas Originals. Svaka navedena komponenta odlično funkcionira zasebno, no zajedno daju novu dimenziju udobnosti i drugačiju perspektivu modernog i inovativnog dizajna lifestyle tenisice za svaku priliku. 

 
"Imamo tu veliku adidas prošlost, i imamo ovu nevjerojatnu budućnost. I P.O.D. System zapravo je povezivanje prošlosti s budućnošću",  izjavio je Nic Galway, viši potpredsjednik globalnog dizajna, adidas Originals. 
 
P.O.D.-S3.1 dostupne su od danas (2. kolovoza) u klasičnoj crno-bijeloj varijanti, a sredinom kolovoza stižu i druge boje za žene i muškarce.
 
Što stoji iza inspiracije i kreativnog procesa izrade novih P.O.D. tenisica, adidas Originals predstavio je u kratkom dokumentarnom filmu
 
Foto: PR 
Objavljeno: 02.08.2018. u 10:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p