VJEŽBANJE

Ako volite balet ovaj Instagram profil morate pratiti

Iza kulisa baletnog života
balet
A
ko ste i vi kao djevojčica maštali da jednom budete balerina, a san vam se nije ostvario, morate pratiti ovaj Instagram profil koji dočarava pravi duh baleta. Pogledajte elegantne i predivne baletne pokrete i rekvizite.

Mary Helen Bowers profesionalna je balerina i trenerica koja na svom profilu Ballet Beautiful svakodnevno dijeli svoje baletne avanture. Prati je više od pola milijuna ljudi koji svaki dan mogu uživati u predivnim, romantičnim i elegantnim fotografijama koje su nas očarale. Mary je osnovala i svoju baletnu školu u New Yorku, a tamo je poznata kao celebrity fitness guru. 

Dok je bila mlađa plesala je za New York City Ballet, a sada podučava slavne. Na njenoj listi klijenata nalaze se poznate dame poput Natalie Portman, Zooey Deschanel, Liv Tyler i Helena Christensen, a glumicu Natalie Portman pripremala je za ulogu u filmu Crni labud za kojeg je glumica dobila Oscara. Koliko Mary živi i voli balet govori i činjenica da je o njemu napisala i knjigu Ballet Beautiful: Transform Your Body and Gain the Strength, Grace, and Focus of a Ballet Dancer. Pogledajte predivne fotografije i barem virtualno uronite u svijet baleta.

balet
balet
balet
balet
balet
balet
balet
balet
balet
T.K.
Foto: Instagram
Objavljeno: 01.11.2016. u 09:32

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p