VJEŽBANJE

Ako želite super tijelo za plažu, ovaj Instagram profil morate pratiti!

Inspirirajte se ovim fit profilom

Karena i Katrina prijateljice su koje su svoj hobi pretvorile u fitness carstvo na internetu. Dvije prijateljice ističu se od drugih fitness trenerica jer najčešće objavljuju fotografije svojih isklesanih preplanulih tijela s Kalifornijskih pješčanih plaža.

Poznatije su pod imenom Tone It Up i na svojim Instagram profilima imaju više od milijun pratitelja dok na YouTube kanalu imaju 600 00 pratitelja. Na svojoj službenoj stranici imaju plan prehrane i vježbanja uz koji, ako pratite, možete postići tijelo spremno za plažu. Karena i Katrina slučajno su se upoznale u teretani i odlučile pokrenuti zajednički posao. Pojavile su se u brojnim magazinima poput Forbesa, Voguea i In Stylea.

Izazov koji provode na društvenim mrežama nazvale su Bikini series. Izgradile su veliku zajednicu na društvenim mrežama i redovno objavljuju fotografije napretka svojih klijentica kojima su pomogle. Kažu kako im je glavni cilj pomoći drugima da počnu zdravo živjeti. Svakodnevno na društvene mreže stavljaju svoje prekrasne fotografije s plaže i fotografije svojih jela, a nadamo se da će fotografije u galeriji i vas inspirirati da do odlaska na plažu zablistate.

T.F.
Foto: Instagram

Objavljeno: 05.05.2016. u 13:38

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p