VJEŽBANJE

Fit inspiracija: seksi djevojka s Instagrama koju morate pratiti

Alexis Ren - zvijezda s Instagrama

alexis ren

Mlada Alexis Ren na svom Instagram profilu broji čak 8,6 milijuna followera. Najčešće dijeli fotografije svog sexy isklesanog tijela, a mi smo istražili koji je njen ključ uspjeha te vam donosimo fotografije koje će vas natjerati da krenete vježbati. 

Iako Alexis ima samo 19 godina, već ima zavidan broj pratitelja na Instagramu što ni ne čudi jer je profil otvorila kada je imala samo 15 godina i tada je njena fotografija u kupaćem kostimu postala viralna. Kaže kako je svjesna da seks prodaje pa se ne ustručava stavljati fotografije svog seksi tijela kako bi dobila što više followera. 

Alexis kaže kako je mnogo zrelija od djevojaka svojih godina jer sama zarađuje od svoje 15 godine tako što se bavi modelingom, a profil s puno pratitelja donosi joj dodatnu zaradu. Mlada Alexis priznala je kako vježba svaki dan kako bi imala ovakvo tijelo i hrani se prema paleo dijeti koja ukratko podrazumijeva izbacivanje svih prerađenih namirnica iz prehrane. Alexis je nekoliko puta naglasila kako ne koristi Photoshop na svojim fotografijama i kako mrzi kada je ljudi optužuju za to jer njenom tijelu to ne treba. Pogledajte fotografije lijepe Alexis i nadamo se da će vas inspirirati da krenete u teretanu!

alexis ren

alexis ren

alexis ren

alexis ren

alexis ren

alexis ren

alexis ren

alexis ren

alexis ren

alexis ren
T.K.
Foto: Instagram

Objavljeno: 14.10.2016. u 11:24

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p