VJEŽBANJE

Fitness rutina Ashley Graham

Dijetni i fitness režim plus size modela
ashley graham
A
shley Graham trenutno je jedan od najtraženijih plus size modela, a na posljednjem New York Fashion weeku nosila je reviju Michaela Korsa uz bok s klasičnim manekenkama. Iako nema građu tipičnih modela, priznaje da se nastoji hraniti zdravo i redovito vježbati.

Ashley nosi konfekcijski broj 48 i redovito se bori za prihvaćanje ljepote u svim veličinama. Ona kaže kako je sebe prihvatila i želi biti inspiracija drugim ženama. Usprkos svojim oblinama, živi zdrav život pa tako za doručak najčešće jede zeleni smoothie koji radi od kelja, limuna, cikle, đumbira, jabuke i peršina. Za ručak voli jesti kvinoju ili integralnu rižu s povrćem kuhanim na pari i začinjeno tahini umakom. Kada ima cheat day onda si za ručak priušti svoje omiljene makarone sa sirom ili pire krumpir za koje kaže da ih obožava i da bi ih mogla pojesti u neograničenim količinama.

ashley graham
Večera joj se najčešće sastoji od prženog lososa, povrtne salate i batata, a njen omiljeni snack između obroka su krekeri od chia sjemenki četiri kockice tamne čokolade. Ashley priznaje da je u mladosti bila na puno nezdravih dijetnih režima i kaže da sada ako treba izgubiti nekoliko kilograma onda se pridržava voćno-proteinske dijete. Ujutro čim se probudi jede nekoliko vrsta voća i zatim za ručak jede proteine i neškrobno povrće te u za večeru jede žitarice i zeleno lisnato povrće. Kaže kako joj je to dobitna kombinacija ako se udebljala pa u kratkom roku treba izgubiti nekoliko kilograma.

ashley graham
Model teretanu pohađa redovito, čak pet puta tjedno, od ponedjeljka do petka, a vikendima se odmara. Kaže kako ona ne vježba da smršavi nego kako bi njene obline bile čvrste. Najčešće radi plankove, čučnjeve, trbušnjake i vježbe s girjom, a za trening se motivira dobrom playlistom ili lijepom sportskom odjećom. Kaže kako osjeti poseban poticaj kada zna da za nekoliko dana snima kampanju za kupaće kostime ili donje rublje.

ashley graham
U teretani povremeno radi i kružne treninge te sprintove i skokove na kutiju, a nekad umjesto svog uobičajenog treninga odradi i kickboxing ili se penje na stijenu. Niti kada je na putu ne preskače vježbanje, a jednom je na Instagramu pokazala da to čak radi i s uganutom nogom. Dok je na putu ima isplaniranu tjelovježbu za hotelsku sobu. Trening se sastoji od pola sata trčanja, jumping jackova, plankova, čučnjeva, trbušnjaka i sklekova i nakon svega samo možemo reći kako nam je drago da postoji netko poput Ashley tko promovira zdrav život sa zdravim oblinama.

T.K.
Foto: Sports Illustrated
Objavljeno: 19.02.2017. u 11:20

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p