VJEŽBANJE

Fitness rutina Victorije Beckham

Kako do Victorijinog tijela?

victoria beckham

Victoria Beckham poznata je po svojoj apsolutno besprijekornoj liniji koju održava uz striktnu dijetu i naporne treninge na koje ide čak šest puta tjedno. Pročitajte koje smo još Victorijine zdrave navike otkrili.

Victoria je dizajnerica, bivša Spiceica i majka četvero djece i usprkos svim obavezama uspijeva se zdravo hraniti i redovno vježbati. Intenzivna fitness rutina zahtijeva i kvalitetnu prehranu pa Victorija izbjegava brzu hranu. Njena prehrana bazirana je na velikoj količini proteina pa joj se dnevni menu najčešće sastoji od smoothija od borovnica za doručak te ribe sa žara, dimljenog lososa i integralne tjestenine za ručak. Za večeru bira kajganu s tunom i salatu od sushija. Konzumaciju soli i šećera Victoria u potpunosti izbjegava i iako jako pazi na hranu, jednom u tjednu priušti si nezdravu večeru u restoranu i čašu šampanjca. 
 
victoria beckham
Kada dobije nekoliko suvišnih kilograma Victoria se najčešće pridržava alkalne dijete čiji se glavni koncept temelji na činjenici da je ljudsko tijelo je uravnotežena kombinacija lužnatog i kiselina. Victorija prema uputama alkalne dijete jede lužnatu hranu koja štiti organizam od različitih bolesti, a istovremeno pomaže pri gubitku kilograma. Dizajnerica sljedeći dijetu, najviše unosi alkalne namirnice poput svježeg povrća i voća, orašastih plodova, sjemenki te žitarica poput zobi, kvinoje i amaranta.

victoria beckham
 
Victoria u teretanu ide čak šest puta tjedno i obavezno trči na pokretnoj traci svaki dan, barem nekoliko minuta. Trčanje je njena omiljena kardio aktivnost pa tako gotovo svaki dan trči od osam do 10 kilometara. Znamo da se trčanjem sagorijeva veliki broj kalorija pa nas više ne čudi njena besprijekorna linija. Victoria najviše voli trčati ujutro na prazan želudac jer kaže da je tada puna energije.
 
victoria beckham
 
Dizajnerica obožava atletiku jer kaže kako joj ona pomaže tonirati noge, ruke i trbuh. Osim klasične teretane i trčanja, Victoria obožava jogu pa tako vježba po programu yogalosophy. Taj program vježbanja malo je drugačiji od klasične joge jer uključuje i prakticiranje joge i vježbe za oblikovanje mišića. Dizajnerica kaže kako baš jogi može zahvaliti svoje vretenaste mišiće, a koliko je obožava govori to da je prakticira od tri do četiri puta u tjednu. 
 
T.K.
Foto: Pinterest, Vogue.com, Elle.com i Instagram
Objavljeno: 03.07.2016. u 00:13

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p