VJEŽBANJE

Gigi Hadid - novo lice Reeboka

Novo lice Reebok #PerfectNever platforme
gigi hadid reebok
S
vjetski poznata modna ikona i trendseterica, strastvena zagovornica zdravog i aktivnog načina života, Gigi Hadid, postala je novo lice Reebok #PerfectNever platforme, koja snažnim i univerzalnim porukama odaje počast ljepoti koju nalazimo u nesavršenosti.

#PerfectNever koncept nastoji ukazati kako nesavršenost ima prednosti koje savršenstvo ne može ponuditi; to su nova iskustva, novi izazovi i nove slobode. To je ljudska mantra koja razotkriva naše prave posebnosti. Ovom suradnjom, Gigi i Reebok žele zajedničkim snagama potaknuti sve žene da pomoću fitnessa zanemare svu negativnost koja ih okružuje i to tako da koriste tri ključna elementa Reebok delte – zaštitnog znaka brenda koji simbolizira fizičke, mentalne i društvene promjene koje se razvijaju u skladu s fitness lifestyleom. Kao model internacionalnog kalibra, Hadid je itekako upoznata s pritiskom vlastite ljepote, a to je nešto s čime se danas suočava gotovo svaka žena. Gigi je upravo kroz fitness pronašla svoj mir.

gigi hadid reebok
gigi hadid reebok
Za nju vježbanje nije samo fizički napor, već joj pomaže pobjeći od buke u vlastitoj glavi, to je jedino vrijeme kada je posvećena samoj sebi. Kao motivaciju, sve svoje nedostatke i mane pretvorila je u svoje prednosti. Naučila je promijeniti frekvenciju i fokusirati se na nešto posve drugo, odnosno napraviti svojevrsni reset.

gigi hadid reebok
Učeći kako mijenjati frekvenciju i vratiti kontrolu nad vlastitim životom, Hadid je otkrila da su upravo nedostaci ono što joj je pomoglo da postane boljom verzijom sebe, ali tek kada ih je prihvatila i iskoristila kao motivaciju za vlastiti uspjeh. Iz tih iskustava, zajedno s Reebokom želi motivirati i osvijestiti žene kako valja prihvatiti vlastite nesavršenosti i kako osnažiti svoju unutarnju ljepotu, snagu i odlučnost.

gigi hadid reebok
Kako i sama postavlja standarde suvremenog stila diljem svijeta, njezina sposobnost spajanja mode i fitnessa inspiracija je od globalne važnosti. Hadid kao hrabra stilska ikona koja stalno pomiče granice, u suradnji s Reebokom želi osnažiti žene postavljajući pred njih izazove kako bi se maksimalno izrazile pomoću neustrašivog stila, postale samouvjerene u prihvaćanju vlastite jedinstvenosti te kako bi postale boljom verzijom sebe.

Foto: PR
Objavljeno: 05.10.2016. u 09:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p