VJEŽBANJE

Instagram fitness zvijezda pokazala kako kilogrami ne znače ništa

Zanemarite broj na vagi

Kelsey Wells

Iako smo nebrojeno puta naglašavali, uvijek nekako svi zaborave na činjenicu da su kilogrami loš pokazatelj linije. Fitness zvijezda s Instagrama pokazala je kako kilogrami zaista ne igraju nikakvu ulogu u fit liniji.

Kelsey Wells na svom Instagram profilu ima gotovo 500 000 followera i nakon poroda prije godinu i pol, počela je trenirati vježbe poznate Kayle Itsines te je sa svim followerima dijelila svoje rezultate. Ako mislite da se opterećivala brojkom na vagi, varate se. Kilograme je kontrolirala samo kako bi svima dokazala da nisu pravi pokazatelj oblikovanog tijela.

Kelsey Wells
 (65,7 kg, 55,3 kg i 63,5 kg)
 
U svom Instagram postu podijelila je fotografiju na kojoj se nalaze njene tri fotografije s napretkom. Na prvoj fotografiji ima 65,7 kilograma, na drugoj joj tijelo izgleda već puno oblikovanije i ima 55,3 kg dok na zadnjoj izgleda potpuno fit, a tijelo joj je besprijekorno i ima 63,5 kilograma. Zaključak je kako izgleda bolje onda kada ima gotovo jednako kilograma kao na početku, samo što je na zadnjoj fotografiji puna mišića i nema uopće masnog tkiva, a znamo kako su mišići teži od masnoća
 
Kelsey Wells  
Ispod fotografije napisala je kako želi da svi znaju da kilogrami nisu prava mjera fit tijela i kako se s njima ne bi smjeli opterećivati. Kelsey kaže kako se dugo godina brinula zbog broja koji pokazuje vaga, ali sada je napokon shvatila da je važno zdravlje, snaga, sposobnost i izdržljivost, a ne kilogrami. Priznala je da to nije shvatila na vrijeme, odustala bi od svega jer su kilogrami pokazivali sasvim drugačiju situaciju od pravog stanja tijela. Sada za svoje fotografije koristi hashtag #screwthescale gdje i vi možete vidjeti preko 5000 fotografija koje dokazuju da vagu možete baciti u smeće.
 
T.K.
Foto: Instagram
Objavljeno: 10.08.2016. u 12:42

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p