VJEŽBANJE

Instagram profil koji će vas natjerati na vježbanje

Blogilates

blogilatesCassey Ho certificirana je instruktorica i kreatorica Pop Pilatesa, a poznata je po svom Instagram profilu Blogilates na kojem ima više od milijun pratitelja, a svakodnevno sa svojim fanovima dijeli vježbe i zdravu hranu.

Ova trenerica na svom YouTube kanalu ima preko 3 milijuna subscribera gdje gotovo svakodnevno dijeli video vježbe i savjete. Video vježbe ističu se od drugih jer Cassey vježba uz popularne glazbene hitove. Kaže kako joj je cilj širiti poruku prihvaćanja zdravog fit tijela i pokazati ljudima kako da do maksimuma iskoriste svoje potencijale. 
 
blogilates   
S pilatesom se počela baviti još kao 16-godišnjakinja i toliko se u njega zaljubila da je postala trenerica. Ideja o Pop Pilatesu sinula joj je nakon jednog treninga na kojem se puštala odlična glazba pa je htjela pilatesu dati dodatnu energiju glazbom. Njenim polaznicima se svidjelo i od tada je počela imati sve više i više sljedbenika na YouTubeu, a kasnije i na Instagramu. 
 
Cassey kaže kako je njen posao njena najveća strast te da je presretna jer ima mogućnost da potakne ljude da jedu zdravije, treniraju i žive sretnije. Kada napravi Blogilates okupljanja za svoje fanove, kaže da je to ispuni pozitivnom energijom koja joj daje snage da se i dalje bavi svojim poslom. Pogledajte predivne fotografije i poželjet ćete zaplesati uz Pop Pilates.
 
T.K.
Foto: Instagram

 

Objavljeno: 01.08.2016. u 15:55

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p