VJEŽBANJE

Je li moguće sagorjeti 150 kalorija u 8 minuta?

Ova kardio metoda radi ono o čemu smo sanjali

fit 
Iako zvuči predobro da bi bilo istinito, odgovor na pitanje iz naslova je potvrdan - da, moguće je sagorjeti 150 kalorija u samo 8 minuta.

Pojeli ste nešto što niste smjeli i sad se kajete? Ne brinite, suvišne je kalorije lako potrošiti u svega osam minuta treninga - no, morate se stvarno obvezati da ćete u tih osam minuta dati sve od sebe. Trenerica s Youtubeovog fitness kanala XHIT daily prezentirala je kratak, no očigledno jako efikasan kardio trening tijekom kojeg je u samo osam minuta moguće sagorjeti zavidnu razinu kalorija, no upozoravamo - trening nije nimalo lagan unatoč kratkoći trajanja. Sastoji se od niza visokointenzivnih vježbi između kojih nema pauze, a puls bi vam se prilikom izvođenja trebao kretati oko maksimuma.
 
fit
Obzirom da je prilikom vježbanja angažirano vaše cijelo tijelo kako bi se maksimizirao učinak ove kratke, ali slatke vježbe, čak i nakon osam minuta osjetit ćete veliki napor i umor. Ovo je uistinu trening samo za hrabre, no ukoliko vam nije dovoljan, slobodno ga ponovite u dva ili čak tri identična intervala sa što kraćom pauzom između njim. Jeste li dovoljno odvažni da pokušate izvesti ovaj trening u komadu? Pogledajte cijeli trening:
 

J.S.
Foto: Instagram
Objavljeno: 05.06.2015. u 14:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p