VJEŽBANJE

Jesu li savršeni fitness selfieji namješteni?

Trenerica podijelila pravu fotografiju trbušnjaka

Fitness guruica Anna Victoria željela je razbiti mit o savršenim fitness selfiejima na Instagramu pa je podijelila jednu ne tako savršenu fotografiju svog trbuha. Je li zaista većina takvih selfieja kojima se divimo lažna?

 
Anna Victoria, fitness trenerica koja na svom Instagram profilu ima preko milijun pratitelja željela je pokazati kako savršeni selfieji ovise o kutu fotografiranja i kako nije sve tako savršeno kako neki predstavljaju na društvenim mrežama. Stavila je fotografiju na kojoj se vidi savršeno isklesan trbuh i pokraj nje fotografiju trbuha sa šlaufićima. Objasnila je kako je razmak između snimljenih fotografija svega dvije minute, samo što se na prvoj savršeno namjestila dok je na drugoj opustila trbuh i sjela. Rekla je kako svi mi imamo dobre i loše kuteve snimanja i kako se time ne bi trebali opterećivati.
 
 
Anna se trudi pokazati ljudima putem svog profila stvarnu sliku fitnessa pa je prije nekoliko mjeseci također objavila sličnu fotografiju na kojoj sjedi i vide joj se šlaufići na trbuhu. Tada je rekla da i ona kada se vidi dok sjedi kako ima nesavršen trbuh pomisli kako je ružan, ali kaže kako je takvo mišljenje nametnulo samo društvo te da nisu svi zdravi trbusi ravni i savršeno oblikovaniNe bismo smjeli vjerovati i opterećivati se svime što nam društvene mreže serviraju jer ponekad nije sve tako kako izgleda. Važno je da javnost to osvijesti jer mlađe osobe koje u Instagram zvijezdama traže svoje uzore takve lažne fotografije bi ih mogle nepotrebno opteretiti krivim očekivanjima.

 
T.F.
Foto: Instagram
Objavljeno: 30.05.2016. u 16:05

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p