VJEŽBANJE

Joga kolekcija koja zaslužuje svaki superlativ

Reebok X Tristan Eaton Yoga
Reebok X Tristan Eaton Yoga
N
ajnovijom kolaboracijom s poznatim američkim umjetnikom Tristanom Eatonom za sezonu jesen/zima 2016., Reebok je kreirao Reebok X Tristan Eaton Yoga kolekciju, nastalu spajanjem sportske funkcionalnosti i modne estetike koja ruši sve granice između casual i sportske odjeće, a originalni Eatonovi grafitni printevi unosi posve novu svježinu na globalnu fitness scenu.

Ovaj svestrani dizajner i ilustrator poznat po grafitima i muralima, svoju je ljubav prema uličnoj umjetnosti otkrio još u ranim tinejdžerskim danima kada je ukrašavao gotovo sve – od velikih plakatnih površina do urbanih sredina u kojima je živio, od Londona, Detroita i New Yorka. Prepoznajući kreativnost i umjetničke slobode ovog umjetnika, Reebok je kreirao jedinstven stilski kolaž inspiriran uličnim printom Tristanovih radova. Jedan od najpoznatijih njegovih murala trenutno je izložen na zidu jedne od Reebokovih teretana.

Reebok X Tristan Eaton Yoga
Reebok X Tristan Eaton Yoga
Najnovija Reebok X Tristan Eaton Yoga kolekcija obraća se ljubiteljicama joge i fitnessa koje u sebi posjeduju buntovnu stranu kojom žele pokazati svoj odvažan stav na treningu, ali i izvan njega. Najnovijom kolekcijom, Reebok želi potaknuti žene na aktivan način života koji istodobno može biti ugodan, stylish i vrlo trendi. Reebok X Tristan Eaton Yoga kolekcija se sastoji od tri glavna komada – sportskog topa, tajica i kratkih hlačica.

Reebok X Tristan Eaton Yoga
Specijalni joga top, osim neophodne potpore, svojom atraktivnošću plijeni pozornost kako u fitness dvorani, tako i izvan nje. Napravljen od kompresivnog materijala i elastina, strukturom i krojem pruža srednju podršku, a zahvaljujući SpeedWick tehnologiji uspješno propušta vlagu i reducira vlažnost. Tristanov kolorističan uzorak apliciran je i na tajice kojima je dodan i specijalni antibakterijski umetak, dok široki elastični pojas i ravni šavovi dodatno doprinose njihovoj udobnosti. Alternativa tajicama, kratke su hlačice u živopisnim bojama njegovih djela. U izradi svih komada ove kolekcije korištena je SpeedWick tehnologija, a svi komadi mogu se nositi samostalno ili u kombinaciji s drugim neutralnim komadima ili zajedno kako bi se postigao efektniji look.

Reebok X Tristan Eaton Yoga
Za atraktivan lookbook ove kolekcije Reebok je odabrao neustrašivu Jasmine Sanders, američku glumicu, model i influencericu, na društvenim mrežama poznatu kao @Golden_Barbie. S više od 1,6 milijuna sljedbenika na Instagramu i drugim društvenim mrežama, proglašena je za jednu od top 5 social media models. Jasmine savršeno kombinira lifestyle, fitness i modu, čime pokazuje da zaista prati sve trendove.

Reebok X Tristan Eaton Yoga kolekcija dostupna je u maloprodajnoj mreži partnera Top Sport - Avenue Mall, CCO East Zagreb i Dubrovnik. Tajice su dostupne po cijeni od 499,00 kuna, a joga top 379,00 kuna. Više informacija potražite ovdje.

Foto: PR
Objavljeno: 29.09.2016. u 15:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p