VJEŽBANJE

Kako Bella Hadid održava manekensku liniju?

Dijetni i fitness trikovi it djevojke
bella hadid
M
odel i it djevojka Bella Hadid ove godine GQ magazin proglasio je modelom godine, a kako i ne bi kada gotovo nema revije koju nije nosila. Doznajte kako Bella održava vitku manekensku liniju usprkos tome što obožava pizzu.

Bella
kaže kako je na dijeti jedino prije važnih snimanja i revija, a inače si dopušta jesti što god želi. Veliki je ljubitelj pizze, hamburgera, grillanog sira i pomfrita koje si priušti barem jedan dan u tjednu, a od nezdrave hrani voli i dijetnu Colu. Priznaje kako je njene nezdrave prehrambene navike znaju dovesti do nekoliko kilograma viška jer kaže da nije prirodno mršava osoba. Jedino zdravo što se trudi konzumirati svaki dan su svježe cijeđeni zeleni sokovi, a priznaje kako se dijetnih režima može pridržavati vrlo kratko vrijeme.

bella hadid
Kada se priprema za revije i snimanja ipak mora biti na posebnoj prehrani i tada rano ujutro popije proteinski shake, a za dva sata pojedi proteinsku pločicu. Za ručak jede povrće kuhano na pari ili juhu uz neko nemasno meso. Dva sata nakon ručka opet pojede proteinsku pločicu. Za večeru jede slične namirnice kao i za ručak. Povrće, juhu i neko meso uz dodatak integralne riže. Nakon večere Bella popije kapsule probiotika i magnezija kako bi joj probava bila regularna.

bella hadid
Što se tiče vježbanja, Bella nije revna kao sestra Gigi i kaže kako u principu ne voli vježbati, ali kada mora, najviše voli kardio treninge. Najviše voli trčati, trenirati jogu i pilates ili otići na duge šetnje New Yorkom. Kaže kako ne voli vježbati s privatnim trenerom jer joj to ruši samopouzdanje pa se trudi svaki dan sama raditi barem 15 minuta kardio vježbi. Bella priznaje kako od aktivnosti obožava jahanje i trudi se jahati svaki dan jer joj je to ljubav iz djetinjstva s obzirom na to da jaše od svoje druge godine.

bella hadid
Iako ne voli vježbati, Bella kaže da kada počne onda odradi pravi intenzivni trening. Prije revija i snimanja Bella ima trkačke treninge od 45 minuta i njih odradi ili na traci ili trčeći po gradu. Nakon toga odvježba 15 minuta pilatesa i na kraju se opušta uz jogu. Kaže da joj joga jako odgovara jer joj isprazni um prije stresnih poslovnih obaveza. S obzirom na to koliko kaže da voli pizzu, Bella niti ne vježba puno, a izgleda sjajno!

bella hadid
T.K.
Foto: elle.com
Objavljeno: 02.10.2016. u 08:06

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p