VJEŽBANJE

Kako Gigi Hadid održava svoju vitku liniju?

Dijetni i fitness trikovi poznatog modela

gigi hadid

Trendseterica i model Gigi Hadid ima zaista besprijekornu liniju koju mora održavati zbog svog posla, a na njenom Instagram profilu često možemo vidjeti što jede i kada trenira. Doznajte koje su joj prehrambene navike i kakve vrste treninga najviše voli. Mogli biste se iznenaditi jer iako djeluje krhko, Gigi obožava boks, a kaže kako se najbolje osjeća kada pojede hamburger.

Gigi smatra kako je najbolje pronaći neki režim prehrane s kojim se osjećate najugodnije, bila to prehrana bez glutena ili mesa. Ona kaže kako se ona osjeća najbolje kada povremeno pojede hamburger. "Jedite zdravo, vježbajte da ostanete u formi i povremeno si priuštite hamburger kako ne bi poludjeli", rekla je Gigi i priznala da se ponekad prije eventa sama šminka kako bi mogla ostati u svojoj hotelskoj sobi i jesti pržene krumpiriće. 

gigi hadid

Prehrana ovog modela većinom se sastoji od proteina, voćnih sokova i shakeova te povrća dok manje jede ugljikohidrate. Hamburgeri, krumpirići i slatkiši na meniju su povremeno, ali dovoljno da Gigi utaže želju za nezdravom hranom. Priznala je kako je, kada je potpisala ugovor s manekenskom agencijom, odmah naglasila kako želi biti fit, a ne mršava poput modela. U hladnjaku uvijek mora imati Evian vodu, mineralnu vodu, sok od naranče i limunadu. Njeni omiljeni međuobroci su čips, humus, mrkva i voće, a ako u hladnjaku nema mlijeko, kruh i jaja, kaže kako ne može funkcionirati.

gigi hadid

Gigi se 12 godina profesionalno bavila odbojkom, od malena je jahala konje, a sada joj je omiljeni sport boks kojeg trenira svaki dan. Kaže kako je za nju boks novost i odlično se osjeća trenirajući ga jer uvijek može napredovati i biti još bolja. Boks joj se sviđa jer se nakon njega osjeća potpuno opušteno jer dok boksa sve misli izbaci iz glave i usredotoči se samo na protivnika u ringu. Boks je odličan jer u njemu rade mišići svih tjelesnih skupina, a posebno mišići jezgre.

gigi hadid

Njen trener je bivši profesionalni boksač Rob Piela koji joj slaže sve treninge pa tako najčešće započinju s preskakanjem užeta koje Gigi pomažu održati noge vitkima, trening završavaju s baletnim pokretima, a sredina treninga rezervirana je za sam ring i boksanje. Gigini treninzi tako su složeni da uključuju i treninge snage i kardio treninge, a omjer je 3:1. Gigi je tri minute u ringu i zatim minutu izvodi vježbe snage ili kardio vježbe. Najviše nam se svidio dio gdje Gigi jede hamburgere i očito se vraški namuči u ringu kada ima takvo tijelo, a jede hambije!

gigi hadid
 
T.K.
Foto: Sports Illustrated
Objavljeno: 31.07.2016. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p