VJEŽBANJE

Kako glumica Emma Stone održava liniju?

Fitness i dijetni trikovi lijepe glumice

emma stone
E
mma Stone zaista ima fit liniju i iako nikada nije imala problema s težinom ipak se hrani pravilno i zdravo, ali kaže kako si zna priuštiti neki nezdraviji obrok za kojim žudi. Priznala je kako baš ne voli dizati utege, ali uživa u plivanju pa nekoliko puta tjedno s privatnim trenerom pliva u bazenu i kaže da je upravo ta aktivnost zaslužna za njenu vitku figuru.

Lijepa glumica trenutno je u centru zbivanja jer je izašao njen novi film La la land , kojeg hvale kritičari, a u kojem glumi s Ryan Goslingom. Usprkos svim obavezama oko promoviranja filma, Emma uspijeva održavati težinu, a kaže kako su za to najviše zaslužni geni i kako se jednostavno ne može udebljati. Usprkos tome svejedno se trudi hraniti zdravo, a tek povremeno voli pojesti prženu piletinu ili kinesku hranu.

emma stone
Kaže kako joj je doručak najvažniji obrok i trudi se da bude nutritivno bogat kako bi je držao sitom do ručka. Najčešće jede zobene pahuljice s malomasnim mlijekom, bobičastim voćem i orašastim plodovima, a sve zasladi žlicom meda. Za ručak najčešće jede pečenu puretinu, piletinu sa žara, tunu i kao prilog salatu. Dok za večeru voli losos sa žara i kao desert smoothie od banane. Kada si priušti čokoladicu, onda to bude samo jedna i to manja, jer ako pretjera onda se taj dan natjera vježbati 10 minuta duže.

emma stone

Kao što smo već spomenuli Emma ne voli vježbati u teretani, ali zato obožava plivanje koje trenira nekoliko puta tjedno. Osim ove vodene aktivnosti, glumica obožava i pilates za koji kaže da joj je odličan za oblikovanje mišića i toniranje cijelog tijela, ali i za opuštanje uma. Za dizanje utega kaže da je čini agresivnom te da kada ih digne iznad glave osjeti nalet negativne energije pa radije bira druge aktivnosti.

emma stone
S obzirom na to da voli boraviti na svježem zraku, Emma uživa i u penjanju na stijene i kaže da je ono zaslužno za oblikovanje njenih trbušnih mišića i gornjeg dijela tijela. Kada može, kombinira brzo hodanje s penjanjem i priznaje da u tim aktivnostima troši najviše kalorija, ali i ispoljava negativnu energiju. Glumica zaista izgleda fantastično i ako zbog penjanja ima tako lijepo oblikovane ruke i trbušne mišiće i nas je potaknula da razmotrimo tu aktivnost!

T.K.
Foto: Vogue i Vanity Fair

Objavljeno: 08.01.2017. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p