VJEŽBANJE

Kako Gwen Stefani održava fit liniju?

Fitness tajne poznate pjevačice
gwen stefani dijeta i fitness

Pjevačica Gwen Stefani ima zaista savršeno tijelo koje se godinama ne mijenja i izgleda kao da ima 20 godina. Gwen je priznala kako se zaista muči da postigne takvu liniju jer je sklona debljanju. Doznajte kako uspijeva održavati fit liniju.

Glumica koja je u srednjim 40-ima i rodila je tri puta ima tijelo na kojoj bi joj pozavidjele čak i neke 20-godišnjakinje. U svojim 30-ima Gwen je bila opsjednuta dijetama i vježbanjem jer je rekla kako je sklona nakupljanju suvišnih kilograma te ako želi fit tijelo mora se pridržavati svog režima. Sada priznaje kako joj to više nije toliko važno, ali ipak se trudi održavati liniju jer kaže kako ne voli kada joj odjeća ne stoji dobro jer na pozornici se mora osjećati ugodno. 

gwen stefani dijeta i fitness
Pjevačica priznaje kako većinu vremena jede zdravo, a jedan ili dva puta tjedno ima cheat dan kada jede kolače ili pizzu. Ostatak vremena najčešće jede salate i voće. Svaki dan pije velike količine vitaminskih voda kako bi ostala hidratizirana. Ne pije kravlje, već samo sojino mlijeko, a trudi se jesti organsko voće i povrće. Najčešće jede korjenasto povrće poput repe, mrkve i celera, a posebno voli i kuhani špinat. Kao snack između obroka najčešće jede bademe i indijske oraščića, a od voća preferira šljive, dinje i banane. 

gwen stefani dijeta i fitness
Što se tiče vježbanja, Gwen preferira treninge visokog intenziteta popu vježbi snage, kardio treninga i boksa. Pjevačica je svjesna da ne može imati lijepo oblikovano tijelo bez predanog vježbanja pa trenira pet puta na tjedan. Njeni treneri su celebrity treneri Gunnar Peterson i Mike Heatlie koji joj pomažu ostvariti fitness ciljeve.

gwen stefani dijeta i fitness
Gwen je poznata po svojim isklesanim trbušnim mišićima pa na njima radi najviše. Najčešće vježba trbušnjake u svim mogućim oblicima. Također radi puno kardio vježbi i vježbi snage koje joj treneri prilagode tako da ciljaju trbušne mišiće. Kako bi joj cijelo tijelo bilo tonirano i mišičavo, pjevačica vježba i treninge za cijelo tijelo na kojima rade sve mišićne skupine. Takvim treninzima ubrzava metabolizam i sagorijeva kalorije pa si može priuštiti svoj cheat dan. Možda počnemo vježbati pet puta tjedno ako nam netko može garantirati da ćemo i mi izgledati kao Gwen s 46 godina!

T.K.
Foto: Cosmopolitan 
Objavljeno: 18.09.2016. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p