VJEŽBANJE

Kako Kendall Jenner održava vitku liniju?

Dijetni i fitness trikovi modela

kendall jenner dijeta

Kendall Jenner uspješna je manekenka i iako se njenoj obitelji zamjera da se nitko ne bavi pravim poslom, za Kendall se to ne može reći. Nosila je brojne revije poznatih dizajnera na tjednima mode u Milanu, Londonu, New Yorku i Parizu, a ne može se poreći da ima savršeno tijelo. Doznajte kako Kendall održava vitku liniju.


Manekenka se najčešće hrani po principu dijete s malo ugljikohidrata, a po sličnoj dijeti je njena sestra Kim Kardashian izgubila 20 kilograma poslije poroda. Kendall svaki dan jede puno proteina bez puno masnoća i kaže kako joj oni daju dovoljno energije za sve dnevne obaveze. Jede puno sirovog povrća i voća i to joj je omiljeni snack pa više puta dnevno ravno iz hladnjaka uzme povrće ili voće i gricka. Najviše voli jabuke i jagode i čips od čilija i sira, ali ovu nezdravu grickalicu trudi izbjegavati.
 
kendall jenner dijeta
 
Još jedna tajna njenog vitkog tijela je i ta da brzu hranu izbjegava što je više moguće. Kaže kako je svjesna da je takva hrana jako fina, ali taj osjećaj traje kratko, a posljedice za organizam su dugoročne. Od zdravih navika, Kendall ima i pijenje čaja. Svaki dan započinje šalicom detox zelenog čaja. Kaže kako joj čaj pomaže ukloniti sve toksine iz organizma i ubrzati metabolizam. Kroz dan popije čak 12 šalica. 
 
Kendall od fitness navika najviše voli trčanje i najčešće trenira vježbe iz kardio skupine. Kaže kako trčanjem spaljuje veliki broj kalorija pa ga zato često prakticira, a osim toga najviše voli vježbati sama pa je trčanje za nju idealna aktivnost. Kaže kako mrzi teretane i sprave, ali kada zagusti prije neke važne revije ipak se mora suočiti s njima.

kendall jenner dijeta 
Prije njenog prvog nastupa na reviji Victoria's Secreta Kendall je unajmila privatnog trenera koji joj je pomogao dovesti tijelo do savršenstva. Prvi trening u tjednu joj je uvijek bio najintenzivniji kako bi se pridržavala režima prehrane jer njen trener tvrdi, da što su vam treninzi naporniji, bit ćete dosljedniji s prehranom. Takve intenzivne kardio vježbe trenirala je početkom i krajem tjedna.
 
Jednom tjedno vozila je sobni bicikl koji joj je pomogao da ima tanja i istrenirana bedra. Noge i stražnjicu oblikovala je pomoću utega i čučnjeva s utezima, a ruke na spravi za veslanje te ih je još dodatno oblikovala vježbama s utezima. Uz sve ove vježbe kombinirala je svakodnevno trčanje. Moramo priznati kako je Kendall bila zaista predana, ali tko i ne bi kada bi dobio poziv nositi reviju Victoria's Secreta.
 
kendall jenner dijeta
 
T.K.
Foto: PopSugar.com
Objavljeno: 07.08.2016. u 09:37

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p