VJEŽBANJE

Kako Megan Fox održava sexy liniju?

Dijetni i fitness trikovi lijepe glumice

megan fox 
Glumica Megan Fox poznata je po sexy i besprijekorno isklesanom tijelu pa smo doznali kako ga postiže. Tvrdi da je ključ njene linije ne konzumiranje mliječnih proizvoda i treniranje tri puta tjedno. 
 
Lijepa glumica rodila je troje djece i poslije svake trudnoće gotovo odmah je bila u formi. Kaže kako uopće ne jede mliječne proizvode i to je njena najveća tajna. Kaže da joj poremete normalan rad hormona i svima savjetuje ako se žele udebljati neka konzumiraju mliječne proizvode, a ako žele smršavjeti neka ih izbace. Kada se Megan priprema za neku ulogu pa mora imati maksimalno fit tijelo, pridržava se dijete 5 faktora. 
  megan fox
 
U ovoj dijeti glumica jede pet malih obroka dnevno, a jedan dan u tjednu smije jesti što god želi. Također, tu je i dan u kojem ona može jesti što god ona želi. U regularnim danima kada nije na dijeti 5 faktora, Megan izbjegava procesiranu hranu poput čipsa, bijelog kruha i krekera, a kao izvor ugljikohidrata konzumira voće i povrće. Nikada ne propušta doručak i za njega najčešće jede kajganu od dva bjelanjka.
 
Da bi dobila vitamine, posebno vitamin E, konzumira velike količine badema. Bogati su proteinima ​​i vlaknima od kojih se glumica osjeća sito, a najčešće ih konzumira kao međuobrok. Također konzumira i jabučni ocat tako što ga stavlja u salatu. Megan kao najveći porok navodi kavu koju konzumira svaki dan, a kada nije na dijeti nema cheat dane, ali da ima kaže da bi jela pizzu i tortu.
 
megan fox  
Glumica ima privatnog celebrity trenera Harleya Pasternaka jer ne voli klasične teretane. Trener dolazi u Meganinu kuću tri puta tjedno i njoj je odlično što za tjelovježbu uopće ne treba napuštati kuću. Ona kaže da nikome ne treba genetika za dobro tijelo, samo treba marljivo vježbati. Priznaje da nema privatnog trenera, da se nikada ne bi mogla natjerati da vježba.
 
Glumica kombinira treninge pilatesa, kardija i bicikliranja. Vježba i kružni trening jer njen trener smatra da je on najbolji za cijelo tijelo. Megan vježba tri puta tjedno i to po 60 minuta. Najčešće radi trbušnjake, čučnjeve i planove. Radi i kardio vježbe poput trčanja, biciklizma ili plesa. Ona je veliki fan pilatesa koji jača i tonizira različite mišićne skupine.
 
megan fox  
T.K.
Foto: Cosmopolitan.com
Objavljeno: 04.09.2016. u 09:41

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p