VJEŽBANJE

Kako mlada glumica održava fit liniju?

Fitness i dijetni trikovi Belle Thorne
bella thorne
L
ijepa Bella Thorne na svom Instagram profilu redovno dijeli svoju fitness rutinu i moramo priznati da po fotografijama možemo zaključiti da zaista naporno vježba. Od različitih borilačkih vještina preko dizanja utega do aerobika - nije čudno da ima predivno tijelo uz takav režim. 

Kubansko američka glumica Bella Thorne prije nekoliko godina počela je biti aktivna na Instagramu i krenula je dijeliti svoj napredak u vježbanju koji je zaista velik od onda kada je tek počela. Na samim počecima i sama je priznala i pisala ispod fotografija da zna da je u lošoj formi, ali uspjela se isklesati do savršenstva. Osim vježbanja, mlada glumica se i zdravo hrani i kada joj tijelo za neku ulogu mora biti u top formi pridržava se proteinske dijete koja propisuje isključivo jedenje proteina poput nemasnog mesa, kuhanih jaja, grčkog jogurta i vode aromatizirane voćem. Nakon treninga uvijek pije organske voćne sokove jer kaže da joj daju izgubljenu energiju. 

bella thorne
Kada je tek počinjala s treninzima nije vježbala kardio nego samo kružne treninge i dizala utege. Ona kaže kako za nju takvi treninzi funkcioniraju bolje i učinkovitije joj tope masno tkivo i stvaraju mišiće. Priznala je kako ne plaća osobnog trenera nego je trenira brat i to najčešće intenzivne boksačke treninge i brazilski Jiu-Jitsu. S aerobik treninzima Bella izdužuje mišiće, a najčešće se zagrijava plankom i vježbama sa suspenzijskom trakom. 

bella thorne
Bella je rekla kako vježba četiri do pet puta tjedno po sat vremena s tim da se još prije zagrije i na kraju rastegne. Najviše radi na mišićima jezgre kao i onima oko struka i na rukama, a idući po važnosti su joj mišići stražnjice i listova koje je dovela do zavidne isklesanosti. Svim vježbama lijepa glumica često doda utege kako bi postale intenzivnije, a priznala je i kako većinu vježbi može izvoditi kod kuće, pa joj osim brata pomaže i sestra koja joj doma ispravlja neku vježbu koju dobre ne izvede. Bellin Instagram zaista pokazuje kako se trud isplati!

T.K.
Foto: glamour.com
Objavljeno: 28.05.2017. u 11:47

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p