VJEŽBANJE

Kako najpoznatija blogerica održava svoju vitku liniju?

Chiara Ferragni otkriva svoje fitness tajne
Chiara Ferragni 
Najpoznatija svjetska modna blogerica Chiara Ferragni pokorila je svijet svojim modnim kombinacijama, a njen blog svojevrsna je modna institucija. Osim što poglede plijeni svojim stylinzima, Chiara brojne komentare dobiva i na račun svoje vitke linije. Za njemački InStyle odala je svoje glavne fitness tajne.

Chiara je otkrila kako veliku pozornost pridaje prehrani te pazi da ne unosi veliku količinu šećera i hrane pečene u i na ulju. No, isto tako naglašava kako nije na određenoj dijeti jer vitku liniju održava vježbanjem.

Chiara Ferragni
Vježbam s privatnom trenericom i rezultati su odlični. Kada putujem, onda izvodim vježbe koje mi je ona pokazala. Puno lakše mi je trenirati uz nekoga nego sama. Prije sam puno trčala, no moja trenerica smatra, ako nije cilj izgubiti kilograme, onda je bolje raditi na tonusu mišića. A ja ne želim gubiti kilograme, nego oblikovati tijelo, stoga radim mnogo treninga snage“, objasnila je Chiara.

Chiara Ferragni
Ističe kako ne prati trendove te nije, poput većine u Los Angelesu, zaluđena jogom. Isprobala je jogu, no ta vrsta treninga joj jednostavno ne odgovara. Najčešće izvodi sklekove i vježbe s utezima koji su joj najefektniji za izgradnju mišića. Naglasila je također da važnost pridaje i na prehranu nakon obavljenog treninga.

Chiara Ferragni
„Nakon jednog treninga osjećala sam se izvrsno, no zaboravila sam jesti. Kad sam se išla tuširati odjednom sam osjetila da više nemam energije. Osjećaj je bio grozan. Morala sam leći i na brzinu nešto sitno pojesti. Tu sam naučila kako je važno jesti nakon treninga, pogotovo onog koji je bio naporan."

M.D.
Foto: Instagram
Objavljeno: 18.08.2015. u 11:14

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p