VJEŽBANJE

Kako postići seksi liniju poput Ciare?

Kako lijepa glumica održava vitkost
ciara
L
ijepa pjevačica i glumica Ciara poznata je po svom seksi isklesanom i mišičavom tijelu. Priznala je kako za takve mišiće ipak mora puno vježbati i paziti što jede. 

Ciara je rekla kako se inače ne pridržava nekih određenih dijetnih režima te uživa u hrani dok istovremeno balansira između zdravih i manje zdravih namirnica. Umjesto tri velika obroka, pjevačica jede dnevno pet manjih kako bi konstantno održavala razinu sitosti. Za doručak najčešće jede omlet s jajima i špinatom ili palačinku od bjelanjaka i žitarica. Kao snack poslije doručka voli jesti zaleđeni jogurt sa svježim voćem. Za ručak jede krumpir i brokulu kuhanu na pari dok za večeru preferira povrtnu juhu, losos s roštilja i kuhanu smeđu rižu.  

ciara
Iako inače ne voli dijete, nakon prve trudnoće Ciara je morala izgubiti nekoliko kilograma pa je bila na detoks režimu. Kaže kako je ključno ako ste na dijeti, povremeno si priuštiti nešto što volite kako ne biste odustali. Priznala je kako si je ona ponekad znala pojesti pržene krumpiriće, cheeseburger, pizzu ili Oreo kekse sa sladoledom od vanilije. Rekla je kako su joj od velike pomoći na detoksu bile ogromne količine vode koje je pila kako bi dobila osjećaj sitosti i kako bi što manje žudila zagore nabrojanim nezdravim namirnicama.

ciara
Ciara je priznala da za svoje isklesano tijelo vježba čak šest puta tjedno. U svaki trening ubaci i 20 minuta kardio vježbi, ali većinu vježbi odrađuje prema programu poznatog trenera celebrityja Gunnar Petersona. S njim pjevačica diže različite oblike i težine utega i upravo su ovi treninzi zaslužni za njene isklesane mišiće.

ciara
Uz vježbe snage, često kombinira intenzivne plesačke treninge na kojima pleše uz svoje omiljene hitove Madonne. Kada je na turneji i nije blizu teretane, Ciara uvijek otpleše barem pola sata i tako troši kalorije i održava liniju. Tajna njezinih six pack mišića je u 500 trbušnjaka dnevno, a ako taj dan ima nastup odradi ih barem 200. Zaista joj skidamo kapu na trudu i u potpunosti razumijemo zašto izgleda tako dobro - trud se definitivno isplati!

T.K.
Foto: Roberto Cavalli i Shape.com
Objavljeno: 23.04.2017. u 12:34

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p