VJEŽBANJE

Kako Sarah Jessica Parker održava liniju?

Dijetni i fitness trikovi poznate glumice

sarah jessica parker
G
lumica najpoznatija po ulozi Carrie u seriji Seks i grad već godinama održava seksi i vitku liniju, a doznali smo kako to uspijeva i u ranim 50-ima. Otkrila je kako ne voli restriktivne dijete i kako svaki dan trči.

Sarah Jessica je priznala kako je jako svjesna važnosti zdrave i pravilne prehrane, ne samo za liniju nego i za cjelokupno zdravlje. Rekla je kako prezire izgladnjivanja i jako restriktivne dijete. Iako pazi na prehranu kaže kako obožava tjesteninu, sir i slaninu. Priznaje kako si ponekad priušti takve nezdrave užitke ako baš ima veliku žudnju za njima.

sarah jessica parker
Najviše konzumira namirnice bogate nezasićenim masnim kiselinama ili omega-3 masnim kiselinama, kao što su avokado, masline, losos, riblje ulje i slično. Osim što ubrzavaju metabolizam, ove namirnice drže Sarah Jessicu sitom. Inače se glumica pokušava suzdržavati od junk fooda i prerađene hrane pa se trudi što više konzumirati nemasno meso, zdrave masti i složene ugljikohidrate.

Za doručak najčešće jede jogurt s bobičastim voćem ili jaje sa špinatom i purećom salamom. Za ručak krem sir sa salatom od mrkve, krastavaca i paprike i uz to nemasnu pečenu govedinu. Poslije ručka pojede jedan komad omiljenog voća. Za večeru voli jesti pileće ražnjiće s gljivama, a poslije večeri preferira ananas kojeg ispeče na roštilju.

sarah jessica parker
Glumica kaže kako primjećuje da joj tijelo više nije kao u dvadesetima, kada se brže vraćala u formu i dobivala mišiće. Sada joj za to treba puno više vremena nego tada. Rekla je kako se stvarne žene ne bi trebale ugledati u poznate jer one imaju puno više mogućnosti da budu u formi i izgledaju dobro. Priznaje kako je shvatila da je stvarno ključ u novcu jer da ga nema ne bi imala toliko privatnih trenera i toliko sati joge.

Jogu koju obožava, vježba tri puta tjedno i kaže kako joj je potrebna za opuštanje, ali i za fleksibilnost tijela. U teretanu ide pet puta tjedno i tamo se posebno posvećuje svojim isklesanim rukama po kojima je poznata. U teretani Sarah Jessica najviše vježba čučnjeve, iskorake i trbušnjake, a svaki dan se trudi svuda ići pješice umjesto autom. Obožava trčati New Yorkom i neke dane pretrči i do 10 kilometara, a voli i vožnju biciklom. S obzirom na naporne tjelovježbe koje Sarah Jessica svaki dan izvodi, nije ni čudo da i u 50-ima izgleda tako sjajno!

sarah jessica parker
Foto: Harper's Bazaar i Elle

Objavljeno: 23.10.2016. u 10:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p