VJEŽBANJE

Kako seksi anđelica održava vitku liniju?

Dijetni i fitness trikovi Alessandre Ambrosio

alessandra ambrosio
B
razilski model i Viktorijin anđeo, Alessandra Ambrosio zbog svog posla mora imati besprijekorno tijelo, ali priznaje kako ne može odoljeti vinu i kolačima, a svoje tijelo oblikuje napornim treninzima.

Alessandra priznaje kako liniju održava umjerenošću u svemu. Kaže kako jede uravnoteženo te svaki dan jede nešto drugo. Pokušava izbjegavati ugljikohidrate, ali ako je u svom rodnom Brazilu, tjestenina i kruh ne mogu se izbjeći pa se Alessandra prepusti i uživa u domaćim delicijama. Kaže da kada se iz Brazila vrati u Los Angeles odmah odustaje od ugljikohidrata i vraća se jedenju salata, piletine, ribe i povrća.  

alessandra ambrosio

Anđelica priznaje kako konzumira i slatkiše i alkohol jer ne želi si baš sve što voli izbaciti s menija. Kaže da ako želi malo tamne čokolade ili koktel s prijateljicama, to si i priušti. Priznaje kako je ljubiteljica crnog vina pa svaki dan uz večeru popije čašu, a dva do tri puta tjedno s kćerkicom uživa u red velvet kolaču koji obje obožavaju.

alessandra ambrosio
Nakon rođenja kćeri, Alessandra je imala samo tri mjeseca da izgubi kilograme nakupljene u trudnoći i zablista na Victoria's Secret showu kaže da je tada ustvari prvi puta bila na pravoj dijeti. Tada je u danu konzumirala samo 1200 kalorija i kaže da joj je bilo jako stresno jer je bila pod pritiskom da neće izgledati dobro. Priznaje da prije svakog VS showa ima stresne dane i tjedne pa jedva čeka da revija završi kako bi mogla plesati cijelu noć i tako se opustiti.  

U Alessandrinom obitelji nitko nikada nije vježbao pa je i ona počela tek nakon što je postala anđelica Victoria's Secreta. Kaže kako vježbanje smatra svojom zdravom uobičajenom dnevnom rutinom i uvijek se trudi uživati u treninzima. Nekoliko mjeseci prije revija Alessandra vježba dva puta dnevno intenzivne treninge. S obzirom na svoje podrijetlo, Alessandra obožava capoeiru, brazilsku borilačku vještinu koja kombinira elemente plesa i glazbe i priznaje kako osim što s njom oblikuje tijela, opušta i um dok pleše.

alessandra ambrosio
Već deset godina Alessandra vježba s trenerom Leandro Carvalhom koji je osmislio program Brazilian butt lift. Ona je htjela program vježbanja koji će joj oblikovati stražnjicu, a da joj noge budu vitke, duge i oblikovane. S trenerom Alessandra vježba tri do četiri puta tjedno i on joj je složio treninge s kojima oblikuje mišiće cijelog tijela, posebno stražnjice i trbušnih mišića. Anđelica kaže kako obožava njegove treninge jer kaže da joj nitko ne može pomoći da postigne takvu stražnjicu i trbušne mišiće kao on. 

T.K.
Foto: Getty Images 

Objavljeno: 04.12.2016. u 09:26

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p