VJEŽBANJE

Kako Victorijina anđelica održava sexy tijelo?

Dijetni i fitness trikovi lijepe Adriane Lime

adriana lima
J
este li se ikad pitali što Adriana Lima jede i koliko vježba? Vjerojatno jeste jer Victorijina anđelica ima zaista odlično tijelo, ali nemojte se zavaravati, Adriana za takvo tijelo naporno vježba i pazi što jede. Doznajte njene fit trikove!

Jednom je u medije dospjela glasina da je supermodel Adriana na tekućoj dijeti prije Victoria's Secret revija, ali ju je ona demantirala i rekla kako nikad ne bi ugrozila svoje zdravlje tako rigoroznim dijetama u kojima se uopće ne unosi kruta hrana. Ona za doručak najčešće jede zobene pahuljice s grožđicama i prženi bjelanjak, a ponekad muesli s jogurtom i medom.

adriana lima

Za ručak jede nemasnu ribu, piletinu ili malo masno crveno meso s povrćem. Ona dnevno unosi velik broj proteina jer joj pomažu u izgradnji i održavanju mišića. Za ručak uz proteine zna jesti i povrće s visokim udjelom vlakna koje joj pomaže da ima redovnu probavu. Kao snack poslije ručka ona se odlučuje za sirovo povrće krastavaca i mrkve, a kao rijetku poslasticu ponekad si priušti nekoliko kockica tamne čokolade. Za večeru Adriana najčešće jede salatu i kaže kako za zadnji obrok u danu voli pojesti nešto lagano i svježe kako bi legla bez nadutosti i punog želuca.  

adriana lima
Svoje sexy isklesano tijelo supermodel održava uz nekoliko različitih programa vježbi. Jedan od njih je trening visokog intenziteta u kojima ponavlja različite intenzivne vježbe i skokove preko užeta puno puta i tako povećava brzinu otkucaja srca dok istovremeno topi kalorije i masno tkivo. Pokraj
tih vježbi trenira i one za mišiće poput čučnjeva i trbušnjaka, a te vježbe joj pomažu da oblikuje cijelo tijelo. 

adriana lima
Adriana jako voli boks, a najviše voli treninge koji imaju zahtjevne boksačke vježbe u kombinaciji s kardiom. Osim boksa, voli i jogu i capoeiru. Capoeira je brazilska borilačka vještina koja kombinira ples i glazbu s brzim pokretima koji tope puno kalorija. Jogu obožava i kune se da samo s njom uspijeva održati veliku fleksibilnost tijela. Povremeno u svoje treninge, kada joj je dosadno, voli uključiti i spinning i joggiranje. Nije uopće čudno da anđelica ima ovakvo isklesano tijelo s obzirom na to koliko mu truda posvećuje!

adriana lima

T.K.
Foto: Instagram i Pinterest

Objavljeno: 30.10.2016. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p