VJEŽBANJE

Kako žene zaista izgledaju u sportskoj odjeći?

Neretuširane fotografije žena u sportskoj odjeći

sportska odjeća

U reklamama za sportsku odjeću gotovo uvijek možete vidjeti modele savršeno isklesanih tijela i vjerojatno vas uvijek deprimiraju jer znate da vama ta odjeća ne bi stajala tako savršeno, ali neretuširane fotografije RunwayRiot stranice promijenit će sve!

Stranica RunwayRiot na čijoj je uredničkoj poziciji plus size model Iskra Lawrence željela je ukazati na potrebu za raznolikošću veličina sportske odjeće, ali i odjeće općenito. Kako bi najbolje oslikali problem sa sportskom odjećom s kojim se svakodnevno susreću obične žene svih konfekcijskih veličina, fotografirali su i objavili bez imalo retuširanja žene u sportskoj odjeći. Na fotografijama možemo vidjeti žene različite građe tijela, od plus size modela Iskre Lawrence do žena s građom supermodela. Iskra je naglasila kako im je želja podići u javnosti pozitivnu sliku o tijelima stvarnih žena i pokazati kako zaista izgleda žensko tijelo u sportskoj odjeći, nasuprot savršenim tijelima u reklamama. 

"Bila mi je čast sudjelovati u ovom projektu. Željeli smo pokazati ne samo prirodne ljepote tih žena, nego i njihovu snagu tijela i karaktera. Sve žene odabrane za ovaj shooting i inače se bore za pozitivan pogled na prirodno žensko tijelo pa sam se jako trudila da svaka fotografija priča ono za što se one bore", rekla je fotografkinja Jen Plas. Pogledajte fotografije na kojima su stvarne žene bez imalo Photoshopa i s prirodnim make up lookom.

sportska odjeća
 
sportska odjeća 
sportska odjeća 
sportska odjeća 
sportska odjeća 
sportska odjeća 
sportska odjeća 
sportska odjeća 
sportska odjeća 
sportska odjeća 
T.F.
Foto: Jen Plas/RunwayRiot
Objavljeno: 14.06.2016. u 15:37

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p