VJEŽBANJE

Kate Hudson pokazala isklesano tijelo i otkrila tajnu vitkosti!

Lijepa glumica krasi novi broj magazina Shape

kate hudson shape 
Glumica Kate Hudson poznata je po svom zdravom načinu života i savršeno isklesanom tijelu, a nakon što je izdala knjigu sa svjetima naziva Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body pojavila se na naslovnici najnovijeg broja Shape magazina u kupaćim kostimima.
 
Kao majka dvojice dječaka, Kate je uvijek naglašavala kako joj je važno da bude zdrava i u formi te da zdrave navike prenese svojoj djeci. "Volim svoje tijelo jer za njega radim naporno i uvijek se trudim raditi još i više jer želim vidjeti koliko moje tijelo može", priznala je Kate.

kate hudson shape

 

Do isklesanog tijela uz pilates  

 
Kaže kako joj je najvažnije da uživa u dobroj hrani i kako se nikada ne suzdržava ako si želi nešto priuštiti. Priznaje kako je ključ njene vitke linije pilates koji je otkrila kada je imala 19 godina i još uvijek ga prakticira. Njeno tijelo najbolje reagira na treninge pilates jer joj održava kralježnicu u odličnoj formi, a cijelo tijelo joj je oblikovano i tonirano.
 
"Ja sam djevojka prirode. Odrasla sam u Coloradu i uvijek sam bila vani. I sada, čak i kada sam u gradu vozim bicikl. Volim tu slobodu koju ne možete doživjeti u automobilu. Ako sam u New Yorku i imam sastanak u centru grada, ja samo stavim slušalice, slušam odličnu glazbu i samo hodam. Nema ništa boljeg od hodanja Manhattanom", rekla je glumica.
  kate hudson shape

T.F.
Foto: Shape.com

Objavljeno: 19.05.2016. u 14:17

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p