VJEŽBANJE

Koja je tajna seksi linije Rihanne?

Fitness i dijetni trikovi pjevačice


rihanna

Rihanna je jedna od rijetkih poznatih dama koja ima seksi obline kojima se ponosi te ih svojim odjevnim kombinacijama često ističe. Njene mišičave obline rezultat su povremene dijete pet faktora i treninga nekoliko puta tjedno.

Seksi pjevačica ne voli stroga pravila ni u čemu pa tako niti u načinu prehrane. Zato povremeno jede apsolutno sve što poželi ili pije samo pivu koju obožava, ponekad joj osobni kuhar kuha zdrave obroke, a kada zagusti i treba izgubiti nekoliko kilograma, pridržava se Dijete pet faktora koja se bazira na pet manjih obroka dnevno. Svaki od tih obroka mora sadržati pet ključnih sastojaka - bjelančevine, vlakna, zdrave ugljikohidrate iz voća i povrća, zdrave masnoće te nezaslađene napitke. Ako je na takvoj dijeti jednom tjedno dopušteno joj je pojesti poslasticu po želji.

Rihanna je priznala kako je svjesna toga da su ugljikohidrati neprijatelj vitke linije, ali kaže da ako ih tri dana ne jede, počinje se osjećati slabo i ne može normalno funkcionirati. Kada nije na Dijeti pet faktora trudi se jesti puno manjih obroka, ali kaže kako joj se zalome dani kada jede samo jednom ili dva puta. Za doručak preferira kajganu od bjelanjaka i kao desert svježi ananas nakon kojeg popije mlaku vodu s limunom. Za ručak najčešće jede ribu s krumpirom i priznaje kako mrzi povrće te ga jede jedino kada mora. Za večeru ponovno jede ribu, a između glavnih obroka uvijek si priušti neku kupovnu slasticu s puno šećera i priznaje kako najviše voli mliječnu čokoladu.

rihanna
Pjevačica s Barbadosa priznala je kako mrzi klasične treninge u teretani jer joj vrlo brzo dosade pa uvijek voli raditi nešto novo. Rihanna ima čak dva osobna trenera koji i inače pomažu celebrityjima da postignu fit liniju, a to su Harley Pasternack i Ary Nunez. Pasternack je trener za cijelo tijelo i s njim trenira tri puta tjedno kako bi održavala mišiće, dok je Nunez specijaliziran za kardio vježbe i treniranje jezgre. On joj je na raspolaganju 24 sata na dan i priznao je da ponekad znaju vježbati u dva ujutro jer se Rihanni baš u tom trenu vježba. 

rihanna
Ako je na turneji ili putu, pjevačica odradi jednostavan kardio trening koji joj razgiba cijelo tijelo te podigne puls i pomaže otopiti masno tkivo. Osim treninga koje odradi s trenerima, Rihanna voli planinariti i voziti bicikl, a kako je odrasla uz more, obožava satima veslati na surferskoj dasci. Trbušnjaci i čučnjevi također su dio njene svakodnevne rutine i upravo zato ima čvrstu stražnjicu i trbušne mišiće. Sama pjevačica je priznala kako je na početku karijere puno više pazila na liniju jer je morala zbog različitih poslovnih ugovora, ali sada vježba samo kako bi bila zdrava i sretna i ne zanima je što netko misli o njenom tijelu.

rihanna
T.K.
Foto: Dior Mag

Objavljeno: 07.05.2017. u 09:41

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p