VJEŽBANJE

Koja je tajna vitkosti Mije Kovačić?

Voditeljica izbjegava dijete i teretanu

Voditeljica Mia Kovačić poznata je po besprijekornoj liniji pa nas je zanimalo kako uspijeva biti tako fit, a ona nam je otkrila kako se uopće ne trudi brojati kalorije i kako izbjegava teretanu.

"S obzirom na to da se bližim godinama u kojima više ne mogu preskakati tjelovježbu, najbolje što za sebe mogu učiniti je udisati friški zrak dok brzo hodam prirodom. Najviše volim otići trčati maksimirskom šumom ili na Sljeme. To mi je fitness rutina broj jedan, ne podnosim zatvorene prostore i na otvorenom mi je zaista najbolje", rekla nam je Mia.
 
 
Priznaje kako je pobornik čestih odlazaka na masažu, a posebno voli masažu školjkama u kojoj se aktiviraju svi mišići i živci. Smatra kako je kombinacija masaži tijela i hodanja na svježem zraku ključ za zdrav život te naglašava kako svjež zrak daje organizmu potreban kisik, dok se to u zatvorenim prostorima uskraćuje.
 
"Teretana nije za mene jer ne podnosim taj zrak, ne odgovara mi to osvjetljenje. Svaki ili svaki drugi dan odvezem se autom u prirodu i odradim jedan trening nordijskog hodanja ili trčanja u trajanju od pola sata do 45 minuta i to je ključ moje linije", rekla je Mia.
 
 
Što se tiče prehrane, Mia priznaje da je odrasla na pravoj domaćoj kuhinji gdje se nisu brojale kalorije ili pazilo radi li se nešto na masti ili maslacu. Misli da svi koji su odrasli na kuhinji u kojoj im ništa nije uskraćivano i sve su konzumirali u pravoj mjeri, izgledaju fit. Smatra kako dijete i izbjegavanje i uskraćivanje određenih namirnica dovode do nezadovoljstva. Zaključuje kako aktivan život i redoviti i raznoliki obroci donose najbolje rezultate.
 
Tanja Friš
Foto: arhiva Fashion.hr
Objavljeno: 24.04.2016. u 11:01
Tagovi: Mia Kovačić

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p