VJEŽBANJE

Mobilne aplikacije koje 'tope' kilograme

Besplatne aplikacije za savršenu liniju
Workout
Želite definirati svoje mišiće? Osobni trener je preskupa investicija za vas? Ne brinite. U nastavku teksta donosimo besplatna rješenja. 

Vježbanje je sve popularnije. Čak i oni koji nikada nisu bili pretjerano sportski tipovi danas su u teretani satima i to nekoliko puta tjedno. Ako vam teretana nije opcija jer vam je možda preskupa investicija, ne biste vjerovali, ali na internetu ima mnogo jeftinih i besplatnih varijanti optimalnih treninga koji će vam u potpunosti odgovarati. Potreban vam je samo pametni telefon i na dohvat ruke su vam inspirativni treneri koji će vam pomoći u borbi protiv viška kilograma. Kada počnete koristiti neku od aplikacija koje ćemo vam predložiti, vidjet ćete kako je jednostavno usredotočiti se na vježbanje, pratiti uspjehe i planirati ciljeve. Evo nekoliko aplikacija koje će vam pomoći da novac zadržite u novčaniku. Trebate ih samo pronaći, preuzeti i postaviti. 

7 Minute Workout

Za one koji su previše zauzeti za iznajmljivanje osobnog trenera ili im je ta investicija jednostavno preskupa, ova aplikacija sa 7-minutnim vježbanjem može biti ključ vašeg učinkovitog režima vježbanja. Dnevni treninzi koje su složili profesionalni treneri, kombiniraju snagu i kardio trening i prate vaš napredak kako bi izazov svaki dan bio sve veći, a dnevni treninzi iz dana u dan sve intenzivniji.
 
Workout
Qinetic

Ova će vam aplikacija omogućiti šarenu paletu različitih treninga. Od jutarnje joge preko 10-minutnih kardio vježbi do osobnih trenera koji će vam pomoći izgraditi vašu tehniku vježbanja. 
 
Daily Butt Workout

Ova aplikacija djeluje na vaše tijelo baš onako kako vitaminska bomba djeluje na vaš organizam. Svaki dan možete odabrati 5 ili 10 minuta vježbanja s deset različitih vježbi. Postoji video za svaki potez kao i detaljne pisane upute koje uključuju opis odnosno na koji mišić točno djeluje pojedina vježba.  

Sworkit

Ako vam se čini da je vježbanje s virtualnim trenerima preko videozapisa izuzetno teško, ova će vas aplikacija vrlo brzo razuvjeriti. Znanstvenici sa Sveučilišta iz Floride utvrdili su da su savjeti u ovoj aplikaciji za vježbanje vrlo konstruktivni, u usporedbi s 30 drugih aplikacija koje su proučavali na tržištu. Izvrsno je što vježbe možete kombinirati i prilagođavati ih vlastitom popisu pjesama, a popis vježbi možete posložiti prema željama, raditi one koje volite, a preskočiti one koje na volite. Sada je sve na vama. Odaberite neku od aplikacija i počnite vježbati već danas. 


Ma.D.
Foto: Instagram

Objavljeno: 27.08.2017. u 09:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p