VJEŽBANJE

Najbolje besplatne fitness aplikacije

Aplikacije koje će ti pomoći da budeš dosljedna svojoj fitness rutini

 

Dobar trening ne mora nužno biti odrađen u teretani ili uz pomoć osobnog trenera. Od kada su pametni telefoni dostupni svima, u pomoć uskaču besplatne aplikacije koje će vam pomoći da budete dosljedni svojoj fitness rutini.

Aplikacije nisu čarobne i nećete moći preko noći dobiti tijelo iz snova, ali će vam pomoći da pratite unos kalorija i potrošnju. Neke aplikacije nude potpunu personalizaciju pa u njima možete pratiti doslovno svaki korak, dok neke nude video vježbe step-by-step1. Fitocracy - Ovo je aplikacija, ali i zajednica korisnika koja se zajedno druži, šalje virtualne rekvizite i komentira. Aplikacija motivira korisnika na vježbanje tako što mu daje zadatke kojima prikuplja bodove.

2. My fitness pal - Ovo je odlična aplikacija ako želite pratiti svoj unos kalorija. Funkcionira poput dnevnika u koji unosite što ste jeli. Čak i ako unesete gotovo, kod kuće pripremljeno jelo, aplikacija će odrediti okvirnu kalorijsku vrijednost.

3. Pocket WOD - Workout of the day - Odlična aplikacija za sve koji nemaju vremena za vježbanje jer nudi jednostavne, a efektne vježbe za sve mišićne skupine. Jedna od prednosti je i ta što ne morate imati nikakve dodatne rekvizite za ove vježbe.

4. Charity Miles - Idealna aplikacija za sve koji treniraju za maraton ili neku trkačku utrku. Odaberite koji vam je cilj i aplikacija će vam složiti raspored treninga koji će vam pomoći da cilj i ostvarite. Ova aplikacija nudi i dodatnu prednost, a to je da donira novac različitim udrugama s obzirom na to koliko se kilometara prođe u aplikaciji.

5. Nike+ Move - Ova aplikacija mjeri sva vaša kretanja kroz dan. Ima poruke kojima vas motivira da se krećete još i više i ima opciju da svoje kretanje podijelite s prijateljima na društvenim mrežama i usporedite koliko si se kretala u odnosu na njih.

 T.F.

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p