VJEŽBANJE

Najdraži steznik Kim Kardashian nema efekta!

Popularni steznik ipak ne djeluje
Kim Kardashian steznik
Sjećamo se trenutka kada je popularna Kim Kardashian zajedno sa svojim sestrama počela nositi steznik oko struka tijekom vježbanja. Tvrdila je kako on čini čuda za njenu liniju te oblikuju dodatno struk. No, čini se da je to daleko od istine. 

Waist Gang Society LLC, tvrtka koju je upravo klan Kardashian popularizirao, nakon čega je veliki broj žena diljem svijeta počelo trenirati upravo noseći steznik, nagodila se za 5 milijuna dolara, a na sudu je bila zbog optužbi da putem svojim reklama širi pogrešnu i lažnu sliku ženama koje žele izgubiti centimetre oko struka. Tvrtka,a koja je upravo na tom obećanju zaradila veliki novac, nije htjela izgubiti tužbu koja ju je očigledno čekala.

Naime, u ožujku ove godine Sara Hawes je tužila tvrtku tvrdeći kako reklamna poruka jednostavno ne drži vodu. Činjenica je da steznik/korzet stoljećima stvara iluziju užeg struka, no Waist Gang Society LLC, počeo je prodavati korzete koji su namijenjene treniranju, šaljući pri tome poruku kako uz njihovo korištenje centimetri dodatno nestaju. Sara tvrdi kako njihove reklame ostavljaju potpuno krivi dojam i navode kupce upravo zbog svojih poruka na kupnju dotičnog proizvoda.”Jedinstven lateks materijal koji napada neželjene masne naslage” je čista laž, tvrdi Sara, a očigledno nije daleko od istine jer se tvrtka s njom nagodila za iznos od 5 milijuna dolara.

Kim Kardashian Steznik
U tužbi nije spomenuta Kim Kardashian, no ne može se zanemariti činjenica kako je upravo ona popularizirala ovaj proizvod koji, očigledno, ne djeluje. Kim bi trebala pripaziti za što prodaje svoje društvene mreže i pripaziti koje proizvode promovira. Jer očigledno je za dobar iznos spremna stati iza proizvoda koji ne djeluje!

M.D.
Foto: Vogue, Instagram
Objavljeno: 25.06.2016. u 10:57

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p