VJEŽBANJE

Najpoznatija fitness influencerica sutra boravi u Splitu

Fitness model koji ima više od 12 milijuna pratitelja
Fitness influencerica Jen Selter ovih dana ljetuje na Hvaru no ni u slobodne dane ne zaboravlja svoje obožavatelje. Nakon brojnih Instagram objava u kojima ih pozdravlja, regionalni lider u fitness industriji – Polleo Sport, pozvao ju je na druženje Zoe Meet&Greet Jen Selter.

Event će se održati sutra u 17 sati, u trgovini Polleo Sport u splitskom City Centru. Jen će odjevena u ekskluzivni Zoe outfit davati autograme i fotografirati se sa svojim obožavateljima. Amerikanka pravog imena Jennifer Leigh, 24-godišnja je Instagram influencerica koju prati više od 12 milijuna pratitelja. Kao uzor i motivacija mnogima koji tek započinju ili se već nalaze na svom fit putovanju, Jen se odazvala na poziv Polleo Sporta kako bi upoznala ljude koji prate njezin rad.

 

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on


„Za mene je Jen Selter primjer mlade i ambiciozne osobe, ambasadorice aktivnog i kvalitetnog načina života. Sretna sam što je Polleo Sport, brend čija sam ambasadorica, organizirao ovakav tip okupljanja. Već vidim da nas čeka mnogo pozitive, fitness priča, motivacije i dobre atmosfere“
,  izjavila je Martina Boss, fitness influencerica godine.
 
Foto: PR, Instagram
Objavljeno: 10.07.2018. u 12:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p