VJEŽBANJE

Najslađe fotografije fitness inspiracije koje ćete ikada vidjeti!

Kućni ljubimci kao najslađi partner za trening

fitness kućni ljubimci
Z
namo koliko se teško natjerati na vježbanje, ali što ako imate najslađeg partnera na svijetu uz kojeg ćete možda malo zabušavati, ali svejedno odraditi trening? Kućni ljubimci svih veličina i vrsta zaista su ravnopravni članovi većina obitelji pa pogledajte fotografije njihovih vlasnika koji pokušavaju odraditi trening.

Iako znamo da s kućnim ljubimcima poput znatiželjnih mačaka ili pasa nećete baš puno toga uspjeti odraditi, trening je trening! Svaka izgubljena kalorija se broji pa je bolje vježbati s ljubimcem nego nikako! Oh, da imamo i mi iskustva vježbanja kod kuće kada se dignete s poda za neku stajaću vježbu i kad ono na sredini prostirke mirno i hladnokrvno leži vaša mačka s pogledom koji govori: "Baš super što sam naišla baš dok si stavljala ovaj mekani tepih za mene!".

fitness kućni ljubimci

 

fitness kućni ljubimci
Na svu sreću, kućni ljubimci su toliko simpatični da im ništa ne možemo zamjeriti. Pročešljali smo Instagram i pronašli veliki broj fit ljudi koji vole vježbati uz svoje životinje, a najzanimljivije su nam definitivno joga poze u kojima aktivno sudjeluju i kućni ljubimci. Donosimo vam najslađe i najzanimljivije fotografije fit vlasnika i njihovih životinja koje će vas možda inspirirati da i vi počnete trenirati u društvu vaših ljubimaca.

fitness kućni ljubimci
fitness kućni ljubimci
fitness kućni ljubimci
fitness kućni ljubimci
fitness kućni ljubimci
T.K.
Foto: Instagram
Objavljeno: 09.11.2016. u 13:15

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p