VJEŽBANJE

Nataša Janjić otkriva svoje fitness tajne

Kako Nataša održava fit i vitku liniju?

 
Naša poznata glumica Nataša Janjić ima fit i vitku liniju koju održava redovnim vježbanjem. Iako nam je priznala da prije nije bila redovna, u posljednjih godinu dana potpuno se zaljubila u tu zdravu naviku. Ispitali smo je sve o njenoj fitness rutini, a otkrila nam je i što se dogodi kada joj se zaista ne ide na trening.
 
"Vježbam kontinuirano tri puta tjedno u teretani već više od godinu dana. Rado se hvalim time jer nikad do sada nisam ustrajala duže od nekoliko tjedana, a slušala sam od svih kako vježbanje postane zdrava ovisnost kada jednom počneš. Meni je nekako došla tek sa zrelošću. Danas više ne mogu zamisliti život bez toga", priznala je Nataša.
 
 
Nataša ima svog osobnog trenera Dražena Ivezića, a s novom navikom i sama zna otići vikendima na Sljeme ili vježbati u najbližoj teretani kada je na putovanjima. Priznala je kako ne propušta taj dobar osjećaj koji se javlja nakon svakog treninga čak ni kada joj obaveze ostavljaju jako malo slobodnog vremena.
 
Od opreme Nataši su neophodne dobre tenisice, zaštitne rukavice za dizanje utega i ručnik. Od ostale opreme kao što su kotači, elastične trake, bučice, utezi i sprave Nataša kaže kako ih redovno koristi, ali nisu neophodne, pogotovo ako su isprika za nevježbanje.
 
 
"Moj trener kaže da one vježbe koje najviše mrzim uglavnom najviše vole mene! To mi je poprilično logično. I ima ih. Čučnjevi i iskoraci su mi nezaobilazan dio vježbanja, a najmanje su mi dragi, kotač za trbušnjake je kao uspon na Himalaju, a prilično ne volim i vježbe za zadnju ložu. Mrtvo dizanje mi je recimo pravi gušt, kao i vježbe za ruke. No, moram priznati da kad ovako razmišljam, ni jedna vježba nije za obožavanje, pogotovo ako podižeš ljestvicu težine i ponavljanja, ali taj osjećaj nakon treninga je takav da bi preplivao sva mora i prehodao sve planine, zagrlio svijet od sreće i zadovoljstva i vrijedi svake kapljice znoja", rekla je Nataša.
 
 
U početku kaže kako nije imala velika očekivanja od vježbanja, ali kada se osvjedočila koliko je truda potrebno, priznaje kako očekuje i velike rezultate. Stalno želi još više i bolje. Prehrana joj je također jako važna, a najčešće je ona i glavni krivac za spore rezultate. No, kaže kako se ne opterećuje previše, jer namjerava vježbati cijeli život. Objašnjava kako to ne radi samo da dođe do jednog cilja pa onda odustane već želi i vidi vježbanje kao trajni životni stil.
 
Nataša nam je priznala da kada joj se ne ide na trening dobiva prijeteće poruke od trenera, na čemu mu je beskrajno zahvalna. Kaže kako joj je katkada dovoljno da jednostavno nevoljko ode s ciljem da se šverca, a onda, koliko god napravila, makar i malo, s treninga ode prepuna energije i sreće. "Vježbanje je sve!", priznala je za kraj Nataša.
 
Tanja Friš
Foto: Jure Perišić i vlasništvo Nataše Janjić
Objavljeno: 28.02.2016. u 09:39

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p