VJEŽBANJE

Nike reklama koja je izazvala pomutnju

Plus size model u Nike topu

nike plus size reklama

Nike je s jednom objavom na Instagramu napravio dvije odlične stvari, naučio žene kako da odaberu pravu veličinu sportskog topa i srušio sve konvencionalne beauty barijere i time pokazao da ljepota dolazi u svim veličinama. 

Sa samo jednom objavom Nike je zaradio gotovo 68 000 lajkova na Instagramu. Objava i reklama su zapravo vrlo jednostavne, u Nikeovom uobičajenom stilu. Na fotografiji se nalazi Paloma Elsesser, plus size model i Instagram zvijezda s 48 000 followera. Ona nosi Nike top i rasteže se prije vježbanja podignutih ruku. Ispod fotografije Nike je najavio kampanju za sportske grudnjake naziva Sports Bra 101 i napisao da je činjenica da većina žena nosi premale ili prevelike grudnjake. Objašnjavaju da ako podignete ruke u zrak i grudnjak se pomakne prema gore, morat ćete uzeti manju veličinu.
 
nike plus size reklama 
Nike u svojoj objavi upućuje dalje na svoju stranicu kampanje gdje je detaljno objašnjen pravilan postupak korak po korak kako da odaberete savršenu veličinu sportskog grudnjaka. Korisnici Instagrama potpuno su poludjeli na ovu objavu i ostavljaju tisuće pozitivnih komentara te su zamolili Nike da proširi svoju ponudu veličina koje se sada kreću od  XS do XL, a Nike je na neke zamolbe odgovorio kako ih imaju na umu te da će raditi na poboljšanju svog asortimana za više veličina. Bravo za Nikeov potez!
 
T.K.
Foto: Instagram
Objavljeno: 15.07.2016. u 11:13

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p