VJEŽBANJE

Nove adidas tenisice za trčanje najlakše su do sada

Kreirane su za savršenu funkcionalnost i visoke performanse
Na trkačke terene diljem Hrvatske stigla je nova, tehnički savršena adidas SOLARBOOST tenisica koja će ostvariti sve želje trkača koji traže najbolje rezultate, udobnost i optimalnu potrošnju energije tijekom napora. 
 
Inspiriran NASA-inim inženjerstvom SOLARBOOST je kreiran za savršenu funkcionalnost i visoke performanse kojima doprinosi lagani dizajn koji je stvoren pomoću najboljih adidas inovacija. S Fiber Placement tehnologijom koja sadrži Parley materijal, odnosno materijal napravljen od reciklirane plastike, svaki je milimetar tenisice precizno povezan i konstruiran.


Rezultati su vrhunska udobnost, prilagodba stopalu korisnika te podrška laganog dizajna zbog kojeg se trkači mogu pouzdano kretati raznim brzinama i na svim udaljenostima. Povlačenjem paralela s izgradnjom svemirske letjelice u kojoj svaki dio ima jedinstvenu svrhu, svaki element SOLARBOOSTa napravljen je kako bi maksimizirao učinak trkača. Nova adidas linija trkačkih tenisica teži samo 295 grama što je čak 15 grama lakše od prethodne Energy Boost siluete.

 
U središtu predstavljanja novih tenisica na globalnom nivou su i članovi adidas Runners zajednice, koji su imali priliku prvi testirati nove tenisice i to u širokom rasponu temperatura i uvjeta kako bi dokazali da je nova tenisica zaista tehnički napredna. Poznavajući činjenicu da trkači u utrkama traže izazove i dodatno samopouzdanje za druge aspekte života, nova adidas silueta kreirana je kako bi opremila trkače naprednom tehnologijom te u njima izgradila dodatno samopouzdanje koje im je potrebno da ostvare još bolje rezultate.


Lagani, ali izdržljivi model uključuje adidas najnovije inovacije. Novi prilagođeni raspored vlakana: najsuvremenija tehnologija koja koristi Aramis podatke kako bi precizno odredila vlakna koja sadrže Parley materijal. Propulsion rail: potpuno nova, lagana simetrična konstrukcija koja radi s BOOST-om za povećanje stabilnosti. Refined fit counter: potporna lagana konstrukcija pete dizajnirana da omogući slobodno kretanje Ahilove tetive, kao i širi i udobniji prijem. BOOST: čak 85% BOOST međupotplata kreiranog za povrat energije pri svakom koraku. Stretchweb dizajn: gumeni potplat koji se prilagođava svakom pokretu stopala, dizajniran da daje potporu na strateškim pozicijama
Foto: PR
Objavljeno: 17.05.2018. u 15:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p