VJEŽBANJE

Odličan trening koji aktivira cijelo tijelo

Super video trening

vježbe za cijelo tijelo
U
osmom videu u serijalu Gym is everywhere u suradnji s Reebokom donosimo odličan trening s girjom i šipkom koji će vam pomoći aktivirati baš svaki mišić u tijelu.

Trenerice Ana Matejak i Matea Knez ovoga puta pokazuju odličan trening s girjom i šipkom koji aktivira cijelo tijelo. Šipku možete zamijeniti granom, a girju kamenom tako da ne morate kupovati nikakvu dodatnu opremu. Na ovom treningu naglasak je na nogama i stražnjici. Uz naš video isprobajte ovaj super trening u kojem će vam raditi svi mišići u tijelu.


vježbe za cijelo tijelo

Ana Matejak i Matea Knez

Ana Matejak je osobni trener i prezenterica na mnogim domaćim i inozemnim konvencijama. Izabrana je u top 3 izlagača na Međunarodnoj Sportpark Hilden konvenciji nekoliko puta. Predavačica je na Fitness Učilištu. Instruktor je grupnog programa u kojem individualiziranim pristupom pokušavaju realizirati definirani ciljevi (Fitness index). Od 1995. do 2011. instruktor je i koordinator u Aerobicscentru MGM koji je postavljao temelje suvremenih grupnih fitness programa (body workout, body&mind, step Advanced).

Matea Knez apsolvent je više trenerske na Kineziološkom fakultetu-usmjerenje fitness, diplomirani instruktor grupnih fitness programa uz glazbu koji radi i djeluje na području Rijeke. 2008. godine okuplja entuzijaste i instruktore te pokreće team instruktora pod nazivom ChikaZ Rijeka. Od tada do danas vodi grupne fitness programe na području Primorsko goranske županije te sudjeluje kao prezenter i organizator na lokalnim i međunarodnim konvencijama i eventima. U 2. mjesecu otvara svoj centar za fitness i edukaciju pod nazivom Snatch u kojem po prvi puta u Hrvatsku dovodi svjetske grupne fitness programe u suradnji sa Les Mills Hrvatska. Međunarodni je trener za Bodyattack program.

T.K.
Video: VTS Production
Foto: Dario Dunaj

Objavljeno: 18.11.2016. u 18:56

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p